Cinsel Terapi
Terapi Center
Lisans eğitimimi Nişantaşı Üniversitesi'nde(tam burslu) tamamladım. Öğrencilik hayatımda katılmış olduğum sosyal sorumluluk projeleri ve farklı alanlarda(hastane, adliye, klinik, endüstriyel, havacılık..) yapmış olduğum stajlar ile kendimi geliştirdim. Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, MOXO, MMPI, Çocuk ve Yetişkin Testleri uygulayıcı eğitimlerini aldım. 1 sene Türk Silahlı Kuvvetleri Rehberlik ve Danışma Merkezinde Psikolog olarak görev yaptım.
Biriktirmiş olduğum tecrübeler ve tamamlamış olduğum eğitimler ile yoluma devam ediyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Hasan Durusoy adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hasan Durusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Durusoy, Psikoloji. Size Hasan Durusoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Randevu, Online Terapi.
Hasan Durusoy adresi nerede?Hasan Durusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karakocalı Cad.No:11 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Durusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Durusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Durusoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Durusoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Durusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Durusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Durusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar