se...1
Almanya'dan geliyorum ve emekliyim,Almanya'daki doktorlar hastalarına değer verip ilgileniyorlarken buradaki doktorlarımız hiç biri böyle deyil ,beş karış suratlılar,Hasan beyin odasına girdiğimde tabi şok oldum ve kendimi Almanya'da hissettim,benimle çok ilgilendi ... Yurtdışından gelenlere duyurulur,harika bir doktor,güler yüzlü...
be...n
Şimdiye kadar tanıdğım en beyefendi doktorlardan birisi.Devlet hastanelerinde böylesine ilgi görmek beni inanılmaz şaşırttı..Anlıyacağınız dilde açıklamalar yapan 30 yıldır sebebi bilinmeyen hastalığımı bulan görev aşığı süper bir doktor...Hastalarına ilgili, önem veren size insan olduğunuzu hissetiren doktor..Sayenizde geceleri derin uykuya dalıyorum sonsuz teşekkürler bu ülkenin size ve sizin gibi doktorlara çok ihtiyacı var iyiki varsınız....
Hasan Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Ergün, Nöroloji.
Hasan Ergün adresi nerede?Hasan Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarmaşık Caddesi No: 11/A-B Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Ergün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Ergün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Ergün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Ergün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Ergün hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Ergün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar