Burun Estetiği
Kontrol Randevusu
Kulak Estetiği
Rinoplasti
zü...a
Hasan hoca burun estetiğimi yaptı yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen yanına gittiğimde hemen odasına kabul eder ve detaylı muayenemi yapar gerçek bir doktor ve estetik açısından daha iyi yerlerde olmayı hak eden biri. Kendisine duruşu ve işinin hakkını verdiği için tebrik ediyorum. Gözünüzü kırpmadam hasan hocaya estetik operasyonu olabilirsiniz.
gi...u
Tüm samimiyetimle söylüyorum Hasan Hoca işinde bir numara hastalarına karşı yaklaşımıyla iyileşme sürecinde her daim iletişim halinde olan Zehra Hanımı asla eş geçemeyiz Muhteşem bir ikili hem estetik hemde kırık sorunu vardı Hasan Hoca tam istediğim gibi bir burun yaptı. Çok içten ve güler yüzlü insanlar . Morluklarım kalın derili olmama rağmen çok azdı . Tamponlar çıkarken o kadar ağrılı asla değildi . Hem ağrısız hemde estetik güzel bir burun için kesinlikle Hasan Hoca
Hasan Görür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Görür, Kulak Burun Boğaz. Size Hasan Görür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Estetiği, Rinoplasti, Normal Randevu, Burun Estetiği, Kontrol Randevusu.
Hasan Görür adresi nerede?Hasan Görür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Görür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Görür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Görür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Görür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Görür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Görür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Görür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Görür hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Görür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları