Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. Yorgancıoğlu Apt.B Blok Sitesi NO: 29 İç Kapı No :6, Antalya
Gri Psikoloji
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Lisans eğitimimi İstanbul Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümü üzerine tamamladım. Lisans süresinde hastane ve özel kliniklerde yaptığım stajlarla alan içi tecrübelerimi edindim. Okulumun Psikoloji Kulübüyle lisans sürecim boyunca her hafta Psikanaliz, Nöropsikoloji ve Bilişsel Davranışçı Terapiler ekolü üzerine okumalar yaptım. Mezuniyetimin ardından özel bir kurumda özellikle Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu, Dürtü Kontrol Bozukluğu ve Disleksi üzerine terapiler yaptım. Çocukların okul sürecinde, sosyal hayatlarında ve aile içi yaşantılarında DEHB(Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu) kaynaklı sorunlarıyla özel olarak ilgilendim. Aynı zamanda bireysel terapiler yaptım. Bu süreçte eğitimlerimi almaya devam etmekteyim.
i.....
Başladığımda sorunumun acil olmasından kaynaklı akut tedaviyle birlikte büyük bir rahatlama sağladım. Sonrasında genel ve özel yaklaşımlarla kendi üzerimde, hayat akışında, bakış açımda, duygularım, düşüncelerim üzerinde değişim ve bu değişimle gelen gelişmelerle kendimde beklemediğim şeylere şahit oldum. Seansları planlama, süre , detaylı konuşma ve dinleme gibi bir çok alanda memnunum. Kısa süreli düşündüğüm bu serüvene uzun süreli devam etmeyi düşünecek kadar sevdim. Hayatın bu zorlu yanlarıyla mücadele ederken Hasan hocayla birlikte nefes alabilmek kendim için bişey yapabilmek çok güzel.
em...e
Hasan Bey ile yaşadığım deneyim, benim için dönüm noktası oldu. Kendisi, beni destekleyerek ve yönlendirerek, içsel gücümü keşfetmemde ve yaşam kalitemi artırmamda önemli bir rol oynuyor.. Kendisine minnettarım.
su...n
Kısa sürede farkındalık kazandırdığı için buraya bir yorum bırakmak istedim…yaklaşımı çok naif,kolaylıkla rahat olabilmek seanstan kaçma ihtimalimi düşürdü diyebilirim..hassasiyetime karşı olan anlayışı çok pozitif…sorunlarımı hızlı kavrayabilmesi en büyük artı olabilir.
el...
Terapiye çok daha erken başlamam gerekiyormuş diye düşünüyorum artık, Hasan bey hem iyi bir insan hem iyi bir psikolog bence herkesin tanıması lazım ve kedinize bu yatırımı yapıp bu terapiyi almanız gerekiyor diye düşünüyorum, en azından kendisini sosyal medyadan takip edip work shoplara katılarak bu gerekliliği benim gibi anlayabilirsiniz öneririm, sevgiler
ö....s
Yaklaşık dört aydır kendisinin danışanıyım. Bekleme alanı çok huzurlu, beklerken kesinlikle sıkılmazsınız- ki Hasan Bey dakiktir. Stresimi kontrol edemiyorum ve kendimi tanımak, kendim olmak istiyorum diyerek başlamıştım terapiye. Bu anlamda çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Önermeleri, yönlendirmeleriyle, kendinizi anlamaya, anlamlandırmaya başlıyorsunuz. " İyi değilim" dediğinizde bir telefon kadar uzağınızda olabiliyor.Kendisine çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
n....c
Hasan hocam sayesinde gözbebeğim oğlum insanlarla göz teması kurup merhaba demeyi öğrendi terapi seanslarında danışanlarına aileden biri gibi davranması öncelikle bizde tam güven sağladı mükemmel bir hekim ,iyi bir terapist ve insanüstü sabır . Hoşgörü ve güleryüz oğlum terapilere istekle ve güvenle gidiyor hocam sayesinde oğlum yeniden doğuyor seviyoruz biz hasan hocamızı teşekkürler hasan hocam iyiki sizi tanımışız
Milli sporcusuyum başarıya gidilmesi gereken yolda en büyük yardımcım oldular. Fiziksel kondisyon kadar mental gelişimde danışmanım oldular. 19 seans dile kolay mükemmel bir yol izledik...
Yaşadığım bir depresyon sürecinde bir arkadaşım önerisiyle Hasan Bey ile tanıştım. Yaklaşık 3 aydır görüşmelerimiz devam ediyor. Ruh halim kendime inanamadığım şekilde değişti çünkü 3 ay önce sanki hayatım hep o depresif modda ilerleyecekmiş gibi geliyordu. Şu anda sürecimin nedenlerini, etkilerini, sonuçlarını bir bağlamda görüp kendi düşünce sistemimde bunları oturtmayı öğreniyorum daha önce aldığım psikolojik desteklerde bu sistemi kuramıyordum. Kendimi tanımaya ve hayatımı daha bilinçli yaşamaya çalıştığım bu dönemde Hasan Bey’e tüm danışmanlığı, samimi iletişimi ve özverisi için minnettarım.
Henüz başlangıç seansları olmasına rağmen danışmanlık için gittiğim sorunlarımı Hasan bey ile çözeceğimden çok eminim. Hasan beyin tavırları, konuşmaları, seans sırasındaki güven ortamı kişiye birçok şeyin üstesinden gelmesi için güç veriyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır . İyi ki yolum Hasan beyle kesişti.
g....y
Hasan hocaya oğlumun takıntıları ve zaman yönetimi ile ilgili sıkıntıları yüzünden bas vurmustum sürecimiz sadece klinikte sınırlı değildi oyunlastirilmis ev odevlerimizle birlikte evde de devam ettik. Bizim için süreç eğlenceliydi her seanstan sonra yeni verilecek odevlerimizi merakla bekliyorduk. Sürecimiz güzel geçti oğlum Hasan hocamızı sevdi.Hocamizin yaklaşımı ilgisi bizleri daha da rahatlattı. Oğlumda olumlu anlamda ilerleme oldu. Takıntılarımız azaldı zaman yönetiminde ilerleme kaydettik. Hasan hocam bizimle çalışırken aynı anda iki farklı sorun için çalıştı bu süreci yönetirken de çok başarılıydı kendisine bu anlamda çok teşekkür ederim. Sürecimizi bitirdik, ama yasayacagimiz her türlü sorunda kendisine ailemizin uyesi gibi basvurabilecegimizin gönül rahatlığını yaşamakta bizim için ayrı güzel. Hocama ve kurumdaki diğer çalışanlarımıza çok teşekkür ederim.
Hasan Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Güneş, Psikoloji. Size Hasan Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Hasan Güneş adresi nerede?Hasan Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. Yorgancıoğlu Apt.B Blok Sitesi NO: 29 İç Kapı No :6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hasan Güneş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hasan Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hasan Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Güneş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Hasan Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar