Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...n
Telefon numarası doğrulandı
hasan bey'e ağrılarım olduğu için başvurdum daha önce ağrılarım için tam teşekküllü hastahanelere başvurduğum ve bir sürü test yaptığım halde teşhis konamamıştı ağrılarıma ancak hasan bey sadece fiziki muayeneden sonra parmaklarıma, ayak parmaklarıma ve duruşuma bakarak bir tavsiyede bulundu yanlış hatırlamıyorsam nöropati demişti bir kağıda yazarak bana verdi ve beni hastahaneye yönlendirdi. onun sayesinde bir iki test daha yapıldı ve teşhis kondu şimdi ilaçlarımı kullanarak rahat gezip dolaşıyorum ve bu onun sayesinde oldu kendisine müteşekkirim.
Hasan Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Güzel, İç Hastalıkları.
Hasan Güzel adresi nerede?Hasan Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Güzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Güzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Güzel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hasan Güzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar