2018 yılında İnönü Üniversitesinden mezun olduktan sonra çeşitli polikliniklerde çalıştıktan sonra 2022 yılında Hatay Antakya'da Aviva Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ortağımla beraber kurdum. Çeşitli kurs ve seminerler ile dental teknolojik gelişmeleri ve tedavileri yakından takip ediyorum. Dental implant cerrahisi, protetik diş tedavileri, gülüş tasarımı başlıca yaptığım tedaviler olarak öne çıkıyor. Mevcut durumda hastalarıma Ankara'da hizmet veriyorum.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Hasan Hüseyin Çolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Hüseyin Çolak, Diş Hekimi.
Hasan Hüseyin Çolak adresi nerede?Hasan Hüseyin Çolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akkerpiç, 31520 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Hüseyin Çolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Hüseyin Çolak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Hüseyin Çolak hangi dilleri konuşuyor?Hasan Hüseyin Çolak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Hüseyin Çolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Hüseyin Çolak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Hüseyin Çolak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Hüseyin Çolak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hasan Hüseyin Çolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar