Kardiyoloji Randevusu
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Kontrol Randevusu
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi
KTÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda 1999’da başladığım Kardiyoloji ihtisasımı 2004 yılında tamamladım. Aynı yıl Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi İnvaziv Kardiyoloji Kliniğinde, Kardiyoloji Uzmanı olarak ilk görevime başladım.
2005 yılında dünyanın başkentine taşınarak, Özel Çamlıca Ömür Hastanesi (Hospitalium Grup) İnvaziv Kardiyoloji Kliniğinde, 2007’ye kadar çalıştım. 2008 başlarında ise, halen bulunduğum Avicenna Umut Hastanesinde Kardiyoloji Kliniğine transfer oldum.
Orta düzeyde İngilizce biliyorum. Evliyim ve iki kız çocuk babasıyım.
Ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleri yapan, Altın Oran Derneği adlı bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmekteyim.
em...a
Sempatik, ilgili bir doktor. Derdini rahatlıkla anlatabiliyorsun. Yüksek tansiyon problemi ve baş dönmesi nedeniyle kendisine basvurduk. Detaylı inceleme sonrasında kalpte bir sorun olmadığını tansiyon için ilacı degistirmeye gerek olmadığını açıkladı. Tansiyonun kalbe zarar vermediğini ve baş dönmesinin tansiyonla alakalı olmadığını KBB uzmanı ile görüşmemizi tavsiye etti Detaylı ve sempatik aciklamalari ve doğru yönlendirme ile insanın içini rahatlatıyor ve güven veriyor. Asik suratla işimi yapıp hastayı biran önce göndereyim havası olmayan bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum. Çok teşekkürler sevgili doktorumuz. Yolunuz hep açık olsun.
fe...n
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyesiyim. Babam İstanbul’da yaşıyor ve nefes alma güçlüğü şeklindeki akut yakınmasını bana ilettiğinde daha önceki şikayetleri doğrultusunda acilen bir kardiyolog randevusu almamız gerekti. Sayın Uzm. Dr. Hasan Kasap’ı bulundukları semte en yakın hastane ve olumlu hasta yorumlarının da etkisi ile seçtik. Randevuları çok dolu olmasına karşın; meslektaş olarak oldukça etik davranış göstererek ; babamı aynı gün görmeyi kabul etti. Doğru tanı ve tedavi yaklaşımı ile babamı sağlığına kavuşturdu. Bu sırada bizleri ayrı ayrı özel zamanlarında dahi bilgilendirerek gerçekten çok rahatlattı. Bir hekim olarak kendisine hem bilimselliği ,hem etik yaklaşımı hem de hastasına gösterdiği ilgi ve alakası nedeni ile teşekkürü bir borç biliyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor tüm hastalarına şifa dağıtacağına inanıyorum.
Prof. Dr. E. Ferda Perçin
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Tıbbi Genetik AD
ha...n
Yüksek tansiyon şikayetim üzerine tamamen tesadüfen kendisine gittim.Hastasını karşılaması ve en ince detayları önemseyerek sohbet edasıyla sorgulayan ve bilgilendiren bir dokto ile karşılaştım.Bu bana oldukça güven verdi.Ekg ve eko ile kontrollerini sağladı.Beni tansiyonumun nedenlerin neler olabileceği konusunda çok güzel aydınlattı.Tetkiklerini yaparak tedaviye başladık.Beni yönlendirmesi üzerine tansiyon hastası olmadığımı anlamamı sağladı.Ben kendisine buradan da çok teşekkür etmek isterim .Alanında başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum ve başarıların devamını diliyorum.
np...l
Teyzem kalp kapakçığı şikayeti için başvurduk,doktorumuz ilgilenip çok güzel açıklamada bulundu.Çok memnun kaldık
ce...z
Tansiyon yükselmesi ile kontrole gittiğim ve karşılaştığım en iyi doktordur kendıisi. Uzmanlık alanının kalp olduğunu sadece tıbbi değil insanlara yaklaşımından da anlamanız hiçte güç olmayacak. Aileden birisi gibi hastanede bulunmadığında bile size cep telefonuzdan ulaşarakta sıkılmadan uzun uzun bilgi vermesi olağanüstü bir yaklaşım. Kendisine sonsuz teşekkürler...
te...0
Annemin "dvt" (toplar damar tıkanikligi )teshisi ile tavsiye uzerine hocam ile tanisma firsatimiz oldu.. sıkıntı anında gun icinde her an cevap verip aydinlatan işinin ehli olan harika bir hekim.. iyiki varsiniz hocam
5-6 yıldır hastasıyım. İnsanlara yaklaşımı, bilgisi iyi.Benim amca tarafında genetik kalp rahatsızlığı var.Ben sadece kontrol amaçlı gidiyorum.Çok ilgili bir doktor .Kontrollerimi rutin olarak gerçekleştiriyorum.
Tesadüfen gittim.Babamın kalp rahatsızlığı vardı.Pil takılması için gittik.Süreçte bize yardımcı,farklı doktorlara yönlendirdi.Kendi yaptığı tetkiklerin doğruluğu ortaya çıktı.Kontrollerim devam etmekte.Hastane ortamı uygun olmadığından ameliyat için farklı bir hocasına yönlendirdi.Biz şimdi kendileriyle tedavimizi devam ettirmekteyiz.
z.....
Hasan Kasap Bey'e her gittiğimizde güler yüzlü ve bizi bilgilendirmesi, detaylı olarak verdiği ilaçlardan çok memnunuz.Teşhisleri gayet isabetli,herkese önerebileceğim bir doktor.Babamın kalp rahatsızlığından dolayı gittik.Kalbinde ritim bozukluğu ve kan pıhtılaşması vardı.Hasan Bey sayesinde bu şikayetlerimiz 3 senedir bitti diyebiliriz.Babam şu an 80 yaşında ve kalp seviyesinde gayet kaliteli bir yaşam sürüyor,gayet rahat.Kontrollerimiz devam etmekte.
f.....
Ben Hasan Bey'in 8 yıldır hastasıyım.Benim beynime oksijen gitmemiş, 10 gün yoğun bakımda kaldım.Ondan sonra Hasan Bey'e gittim,memnun kaldım.Kontrollerim devam etmekte.Çok ilgili.Herşeyi,rahatsızlıklarımı anlatabiliyorum. Benden çok benimle ilgileniyor.
Hasan Kasap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Kasap, Kardiyoloji. Size Hasan Kasap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Kontrol Randevusu.
Hasan Kasap adresi nerede?Hasan Kasap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Kasap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Kasap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Kasap hangi dilleri konuşuyor?Hasan Kasap ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Kasap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Kasap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Kasap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Kasap hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Hasan Kasap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar