Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
m....)
2 çocuğumun da doktoru kendisi. Genel kontroller için başvurduk. Yapabildiği testleri kendisi yapıyordu. Hasan Hoca gayet iyi, karakterli, bildiği doğrulardan şaşmayan birisi. Hastasını lüzumsuz şeylerle ve ilaçlarla yormayan bir tedavi yöntemi var. Biz çok memnun kaldık.
a....)
Burun kanaması ve baş ağrısı için başvurduk. Çok memnun kaldık. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Çocuğum şu an çok iyi. Doktorumuzdan sonra düzelmeye başladı. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklama yapıyor ve kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorum. Hasan Bey çok ilgili, sevecen ve güler yüzlü bir hekim. Bizi incitmeden gereken her şeyi yaptı ve mutlu etti.
a....)
Doktorumuza oğlumun epilepsi şüphesi için başvurduk. Ateş de çıkıyordu. 9-10 yıllık doktorumuz. Muayene sonrasında migren atağı çıktı. EEG çekilecek, sonrasında daha net belli olacak. Hasan Bey test sonuçları çıkmadan teşhis koymuyor. Kesinleşince konuşuyor. Çok dikkatli davranıyor. Hemen ilaca yönlendirmiyor. Çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bazen kendisi de arayıp takip ediyor.
c...
Bir yaşındaki oğlumun burnu akıyor ve öksürüyordu. Hasan Kılıç Bey'in Mersin’e geldiğini öğrendik hemen kendisine gittik. O da bize viral mi yoksa enfeksiyon mu anlamamız için boğaz kültürü yaptırmamızı istedi. Bizde yaptırdık viral çıktı. Burun spreyi ve ilaçla üç gün içinde iyileşti böylece antibiyotik kullanmadık. Çocuklarımızla çok güzel ilgilendi. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
r...
Kendisi çok eskilerden beri tanıdığımız bir doktor. Bunun dışında pek çok kişiden de ismini duyduğumuz bir doktor. Bebeğimin 3. ay kontrolü için başvurdum. Açıkçası Çocuk Nörolojisi gibi önemli ve çok özel bir alanda uzmanlık yapması ve Türkiye’de sayılı olması doktor beyi çok kıymetli kılıyor. Bu nedenle özellikle kendisine muayene olmak istedik. Normalde Diyarbakır’da yaşıyoruz ama bu nedenle Mersin'e geldik. Yaklaşımı, ilgisi, bilgisi, samimiyeti çok hoşumuza gitti. Bebeğime Neredeyse 1 saate yakın detaylı muayene yaptı. Bebeğime yaklaşımı çok sıcaktı. Herkese tavsiye ederim
s....)
Hasan Bey'den çok memnun kaldık. İkiz çocuklarımız için sadece kontrol amaçlı muayene olmuştuk. Herhangi bir sorun yaşamadık. Sürecimizle ilgili bilgilendirdi. Çocuklarımın gayet iyi olduğunu söylemişti.
n....)
Hasan Bey'in hem çocukla olan iletişimi hem de aile olarak bize yaptığı detaylı açıklamalarıyla çok güven sağlayan bir doktor. Gönül rahatlığıyla bütün hasta yakınlarına kesinlikle tavsiye ederim. Çocuğumun migren rahatsızlığı sebebiyle görüşme sağladık. Hizmetinden, tedavisinden çok memnun kaldık.
em...ş
İçten, samimi, güler yüzlü ilgili bir doktor. Bebeğim doğduğunda bir çok hastaneye gidip araştırma yaptık ama en iyi Dr.un Hasan Kılıç olduğunu düşündük ve her ay düzenli götürüyoruz, emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Hasan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Kılıç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Nörolojisi. Size Hasan Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Gelişim Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk beslenme bozuklukları.
Hasan Kılıç adresi nerede?Hasan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent mah. 31168 sk. Ritim ofis No:1 kat:5 No:18 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Hasan Kılıç ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hasan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla