Kuzeykent mah. 31168 sk. Ritim ofis No:1 kat:5 No:18, Yenişehir, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aşı Takibi +24 daha fazla

Bebek Takibi ve Aşılar

Büyüme Takibi

Denver Gelişim Tarama Testi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Uzm Dr. Hasan Kılıç Muayenehanesi

Uzm.Dr. Hasan Kılıç 1988 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.1995 de İzmir Tepecik Eğitim Hastanesinde Çocuk sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamlamış olan Hasan Kılıç Gaziantep Üniversitesi Çocuk Nörloji yan dal üst ihtisasını tamamlamış olup kendi muayenehanesinde hasta takip ve tedavisine devam etmektedir.

2 çocuğumun da doktoru kendisi. Genel kontroller için başvurduk. Yapabildiği testleri kendisi yapıyordu. Hasan Hoca gayet iyi, karakterli, bildiği doğrulardan şaşmayan birisi. Hastasını lüzumsuz şeylerle ve ilaçlarla yormayan bir tedavi yöntemi var. Biz çok memnun kaldık.

Burun kanaması ve baş ağrısı için başvurduk. Çok memnun kaldık. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Çocuğum şu an çok iyi. Doktorumuzdan sonra düzelmeye başladı. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklama yapıyor ve kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorum. Hasan Bey çok ilgili, sevecen ve güler yüzlü bir hekim. Bizi incitmeden gereken her şeyi yaptı ve mutlu etti.

Doktorumuza oğlumun epilepsi şüphesi için başvurduk. Ateş de çıkıyordu. 9-10 yıllık doktorumuz. Muayene sonrasında migren atağı çıktı. EEG çekilecek, sonrasında daha net belli olacak. Hasan Bey test sonuçları çıkmadan teşhis koymuyor. Kesinleşince konuşuyor. Çok dikkatli davranıyor. Hemen ilaca yönlendirmiyor. Çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bazen kendisi de arayıp takip ediyor.

C

Bir yaşındaki oğlumun burnu akıyor ve öksürüyordu. Hasan Kılıç Bey'in Mersin’e geldiğini öğrendik hemen kendisine gittik. O da bize viral mi yoksa enfeksiyon mu anlamamız için boğaz kültürü yaptırmamızı istedi. Bizde yaptırdık viral çıktı. Burun spreyi ve ilaçla üç gün içinde iyileşti böylece antibiyotik kullanmadık. Çocuklarımızla çok güzel ilgilendi. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

R

Kendisi çok eskilerden beri tanıdığımız bir doktor. Bunun dışında pek çok kişiden de ismini duyduğumuz bir doktor. Bebeğimin 3. ay kontrolü için başvurdum. Açıkçası Çocuk Nörolojisi gibi önemli ve çok özel bir alanda uzmanlık yapması ve Türkiye’de sayılı olması doktor beyi çok kıymetli kılıyor. Bu nedenle özellikle kendisine muayene olmak istedik. Normalde Diyarbakır’da yaşıyoruz ama bu nedenle Mersin'e geldik. Yaklaşımı, ilgisi, bilgisi, samimiyeti çok hoşumuza gitti. Bebeğime Neredeyse 1 saate yakın detaylı muayene yaptı. Bebeğime yaklaşımı çok sıcaktı. Herkese tavsiye ederim

Hasan Bey'den çok memnun kaldık. İkiz çocuklarımız için sadece kontrol amaçlı muayene olmuştuk. Herhangi bir sorun yaşamadık. Sürecimizle ilgili bilgilendirdi. Çocuklarımın gayet iyi olduğunu söylemişti.

Hasan Bey'in hem çocukla olan iletişimi hem de aile olarak bize yaptığı detaylı açıklamalarıyla çok güven sağlayan bir doktor. Gönül rahatlığıyla bütün hasta yakınlarına kesinlikle tavsiye ederim. Çocuğumun migren rahatsızlığı sebebiyle görüşme sağladık. Hizmetinden, tedavisinden çok memnun kaldık.

İçten, samimi, güler yüzlü ilgili bir doktor. Bebeğim doğduğunda bir çok hastaneye gidip araştırma yaptık ama en iyi Dr.un Hasan Kılıç olduğunu düşündük ve her ay düzenli götürüyoruz, emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.