ib...ç
parmağımın ucunda siğil ve yüzüm ve saç dbindeki kepeklenme şikayetinden dolayı gittim. saç dibinideki ve yüzümdeki kepeklenmeyi önemli değil boşver bişey yokilaç sürme yüzüne diye geçiştirdi halbuki egzamatik bişeymiş, parmağımdaki siğile de gaz tedavisi uyguladı bütün parmağımı yakarak uyguladı iki gün acısını çektim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fa...a
benim cildimde 2 yıl boyunca geçmeyen çiban adı verilen bir hastalık vardı... vücudumun hemen hemen neredeyse her yerinde çıkmıştı. bir taraftan geçerken diğer yandan yenileri çıkıyordu ve çok ağrılı oluyordu. bulunduğum ilçede tam 5 kez doktora gittim ve her seferinde bana ilaç verip gönderdi,ilaçların hiçbiri de bi işe yaramadı sonra çıban bacak ve kalça kısmımda çıktı yürümekte zorluk çeker hale gelmiştim. ve ilçedeki doktora beni konyaya sevketmesini söyledim ve beni numune hastanesine sevk etti. bu hastaneye ilk defa geliyordum ve o gün 3-4 tane cildiye doktoru vardı tesadüfen hasan koyuncu'ya sıra aldım ve içeri girdiğimde doktor çibana dikkatlice baktıktan sonra bana bir antibiyodik ve ilaç verdi bunları kullan, eger etkisini görmezsen tekrar gel dedi... hastaneden çıktığım da yüzümde bir burukluk olmuştu kendi kendime boşuna geldim.. her doktor gibi ilaç verip başından savdı diye düşündüm... sonra ilaçları kullanmaya başladım. cildimde müthiş bir iyileşme oldu. ilaçları daha bitirmeden çibanların hepsi geçti ve birdaha da hiç çıkmadı. aradan 2yıl geçti ve hala da yok:))) kendisine çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olduğu için...
Hasan Koyuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Koyuncu, Dermatoloji.
Hasan Koyuncu adresi nerede?Hasan Koyuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Koyuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Koyuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Koyuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Koyuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Koyuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Koyuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Koyuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Dermatologlar