Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Selçuklu, Konya
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Hastalıkları Randevusu
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya
Özel Konya Göz Hastanesi
Oküloplasti ve Göz Estetiği
Çocuk Göz Sağlığı ve Şaşılık
Genel Göz Muayenesi
la...r
Merhaba ben 31 Mayıs 2024 de Hasan Beye lasik göz lazeri oldum gözlerimde sağ Gözüm -6.00 sol gözüm 1.75 miyop ve astigmat vardı ve bu dengesiz numaralardan 20 yıldır sadece lens kullana biliyordum. Yasiminda 40 a dayanması ile bir çıkış yolu aradım. Hasan Bey'in engin tecrübe ve ameliyathanede ki ekiplerin ilgi ve alakaları ile lazer oldum. Aynı gün öğleden sonra herşeyi net görebiliyordum sadece biraz puslu idi. Ertesi günde koruyucu zarın alinmasi ile şuan heryer çok net . Saygı değer Hasan hocam ve sekreteri iyiki varsiniz sakın tereddüt etmeyin acı yanma batma hiçbir şikayeti ilk günden itibaren olmadı gönül rahatligi ile lasik lazer olabilirsiniz .
şa...n
Gözlerimdeki batma sebebi ile Hasan Bey'e gittim.Beni karşılaması,dinlemesi ve muayene sonuna kadar hastalıkla ilgili bilgi vermesi sebebiyle kendisine teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Gözümdeki batma sebebiyle gittim Hasan bey oldukça alakalı, pratik ve kibar bir dille hasta ile ilgilenme yöntemine sahip ki bu da gerçekten aranılan bir özellik. Rahatlıkla gidip tedavi olabilirsiniz. Kendisine teşekkür ve kolaylıklar diliyorum.
se...a
Hasan beyin bir hastası olarak herşeyden önce kibar ve hastasını dinliyor. Birçok yakınımızda götürdüm şimdiye kadar beni yanıltmadı. Allah razı olsun
ay...e
HASAN KÜÇÜKÇELİK ÇOK İYİ BİR DOKTOR.COK BAŞARILI VE HASTALARINA ÇOK İYİ DAVRANIYOR.AMELİYATLARINDADA ÇOK BAŞARILI VE HERKEZE HASAN KÜÇÜKÇELİ'Ğİ TAVSİYE EDİYORUM...
Hasan Küçükçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Küçükçelik, Göz Hastalıkları. Size Hasan Küçükçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu.
Hasan Küçükçelik adresi nerede?Hasan Küçükçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Küçükçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Küçükçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Küçükçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Küçükçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Küçükçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Küçükçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Küçükçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Küçükçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Küçükçelik hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Küçükçelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları