KIZILIRMAK MAH.UFUK ÜNİVERSİTESİ CAD. NEXT LEVEL LOFT OFİS KAT 9 NO 28, SÖĞÜTÖZÜ, Ankara
Blefaroplasti
Botoks
Burun Estetiği
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
DR HASAN KÜTÜKOĞLU MUAYENEHANESİ
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
DR HASAN KÜTÜKOĞLU MUAYENEHANESİ
Dr. Hasan Bey'e full bacak ve karın liposuction için gittim. Kendisi ve ekibi son derecede ilgililer. Ameliyat öncesinde iki kez kontrol görüşmem oldu. Ameliyat sonrasında ilk kontrol 1 hafta sonra diğer kontroller yaklaşık 2 hafta arayla yapıldı. Kendisi ve ekibi gerçekten işinin ehli, bana tüm süreci detaylarıyla anlattılar. Yapılan işlemden çok memnun kaldım. Hasan Bey'e ve ekibine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İşini bu kadar severek yapan ve hastasıyla bu kadar ilgili bir doktor bulmanız imkansız. Dr. Hasan Bey'e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
çi....
Hasan hoca bir hastanın başına gelebilecek en iyi doktor. Kendisi asistanları tüm çalışma ekibi ve çalıştığı hastane dahil herşey harika. Tüm bacak liposuction ve iç bacak germe ameliyatı oldum 10 gün oldu ve herşey harika. İlgisi takibi süper. Her sorduğum soruya sabırla cevap veriyor. İyiki varsınız ve iyiki yollarımız kesişti.
se...ç
Hasan bey ve ekibine ilgisi ve bilgisi için çok teşekkür ediyorum. Kol,bacak,karın,sırt liposuction ayrıca gıdı alma, yüze yağ enjeksiyonu göz kapağı ameliyatı ve bişektomi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında Hasan beyin ilgisi için çok teşekkür ederiz.
ha...a
Karın ve bacak bölgemde spor ve diyetle gitmeyen lokal fazlalıklarım vardı.cerrahi olmayan her türlü tedaviyi (soğuk/sıcak lipoliz,mezoterapi vs) denedim fakat olmadı.Ankara dışında oturuyorum ayrıca kendim de doktorum.Çok yakın bir arkadaşımın önerisiyle Dr Hasan beyle görüşme fırsatı buldum.Etik,egodan uzak davranışları,detaylı açıklamaları sonucunda başka hiçbir hekim arayışına yönelme gereksinimi duymadım.yaklaşık bir hafta önce liposuction ve karın germe operasyonu oldum.çok memnunum.hiçbir komplikasyon yaşamadım.ağrım çok hafif oluyor,korse kullanıyorum,günlük aktivitelerime döndüm.sosyal medyada bu tip ameliyatların her klinikte yapıldığı iddia ediliyor fakat gerçek böyle değil.Dr Bey ve ekibi Türkiye’deki sayılı profesyonel kliniklerden biri.operasyon öncesi ve sonrasında göstermiş oldukları ilgiden dolayı ekibine çok teşekkür ediyorum.operasyondan hiç pişman değilim,keşke daha önce yaptırsaymışım.
as...n
merhaba ben dr hasan bey'e karın germe liposakşın meme dikleştirme ve bişektomi ameliyatı yaptırdım.4 ameliyatı da aynı anda yaptı.cok işlemli bir operasyon olmasına rağmen sonrasında hiç bir komplikasyon ve sıkıntı yaşamadım.dikişlerim bile neredeyse belli değil dümdüz.sonuçlardan çok memnun kaldım.kendisi ve ekibi çok ilgili samimi ve işlerinde çok titizler.iyi ki kendisiyle karşılaşmışım.şiddetle tavsiye ediyorum
d.....
Yakın zamanda liposuction ve karin germe ameliyat oldum Dr Hasan Kütükoğlu’la ve kısa bir zaman içinde en iyi şekilde gecekleştirdi. Kendisi çok güleryüzlü, güvenili ve sempatik bir insan ayrıca bilgili ve tecrübeli. işini çok temiz ve titizlikle yapıtı. Kendisine bana güvenceyi verdi için çok teşekkür ederim Avustralya’dan gelmeme rağmen değdi ve herkese tavsiye edebilirim Clinic’deki bütün çalışan Güler yüzlü ve ilgili hanımlara çok teşekkür ediyorum.
im...a
Merhaba, sarkık kolların için randevu aldım. Oldukça ilgili bir muayeneden sonra kol sarkıklarımı gerdirmeye karar verdim. Operasyon sonucundan çok memnun oldum, teşekkür ederim.
sa...a
Merhaba, ben hocama liposuction yaptırdım. Ameliyat öncesinde de sonrasında da çok ilgiliydi. Yanıtsız sorum hiç olmadı. Çok kısa sürede toparlandım.Teşekkür ediyorum
Hasan Kütükoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Kütükoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hasan Kütükoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Blefaroplasti.
Hasan Kütükoğlu adresi nerede?Hasan Kütükoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KIZILIRMAK MAH.UFUK ÜNİVERSİTESİ CAD. NEXT LEVEL LOFT OFİS KAT 9 NO 28, SÖĞÜTÖZÜ Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Kütükoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Kütükoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Kütükoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Kütükoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Kütükoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Kütükoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Kütükoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Kütükoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hasan Kütükoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra