Hasta
Konya şehir hastanesinde 14aylık oğlum hipospadias ameliyatını hasan hocamız gerçekleştirdi gerek kendisi gerek yanındaki asistanları her gün kontrol edip bilgilendirdiler. Biz çok memnun kaldık Allah razı olsun. 4günlük hastane yatışımızda sıkıntısız rahat bir şekilde geçti .
se...
19.07.2022 tarihinde Meram Tıp Fakültesinde oğlum dünyaya gözlerini açtı. Maalesef 50.000 de bir olan diyafram hernisi teşhisi koyuldu. Şehir hastanesine sevk olundu. 1 günlük bebeğimizin operasyonunu Hasan hocamız başarı ile gerçekleştirdi. Şu an yoğun bakımda inşallah iyileşecek Hasan hoca nin konuşması ayrıntılı açıklaması içimizi rahatlattı. Ben kendisine güveniyorum. Yaklaşımı tane tane izahı özel hastanelerde bile zor bulunur. Kesinlikle öneririm. Allah razı olsun hocamızdan.
Hasan Madenci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Madenci, Çocuk Cerrahisi.
Hasan Madenci adresi nerede?Hasan Madenci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Madenci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Madenci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Madenci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Madenci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Madenci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Madenci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Madenci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları