ci...r
Doktorumun gerçekçi yaklaşımı sayesinde 139 gündür alkol kullanmıyorum. Verdiği ilaç tablosunu uyguladım. Karaciğerimdeki 2. derece yağlanma tamamen düzelmiş. Görevine başlayabilirsiniz dedi. Öğretmen Cihan GELİR
mu...ç
34 YASINDAYIM 15 YILDIR UYUSTURUCU VE ALKOL KULLANIYORDUM BIR COK TEDAVI ALDIM FAKAT SONUC ALAMADIM.HASAN HOCAMIZ VAAT DEGIL GERCEKCI BIR SEKILDE SADECE BAGIMLILIGI DEGIL DUSUNCE YAPIMI DEGISTIRDI SOYLEDIGI HERSEY HAYATA DERS NITELIGINDE GERCEKTEN BIRAKMAK ISTENIRSE GERCEKLERLE YUZLESECEKSENİZ HASAN HOCAMI TAVSIYE EDERIM.TANIDIGIM EN DOBRA VE BILGILI DOKTOR...(BİRAZ AKSİ GELEBİLİR=) )
t.....
Hasan mırsal gerçekçi bir hekim. Aynı zamanda başarılı bir hekim. Hasta yakınlarıyla ve hastasıyla ilgili, ince güleryüzlü bir insan. 45 günden daha uzun zamandır hastanede tedavi oluyoruz. Deliryum hastalığı nedeniyle. Deliryum ve bağımlılık konusunda çok iyi hekim. Tavsiye eder miyim ? Evet Mırsalı kesinlikle tavsiye ederim. On üzerinden 10 u hakkeden doktor. Teşekkür ederiz Hasan hocama
mi...r
hekim HASAN MİRSAL; ezbere konusma yok vaat yok emeğe dayanan iyilesme yardımcısı....kendisine aılece tesekkur ederiz....
bü...i
Doç.Dr. Hasan Mırsal, ülkemizin önde gelen seçkin, sevgideğer ve saygın bilim insanlarındandır. Bu niteliklerinin yanısıra, onu özgün kılan başka donanımları da var: Değerli bir aydın, yetenekli bir şairdir. Düşünsel (felsefi) etkinlikleriyle estetik karakteristikleri, kişiliğinin ayrılmaz parçalarıdır. Aydın ve güçlü bir şair olması ("Külden Kalan Şiirler" adlı şiir kitabı, bana göre, 2000'li yılların en güçlü sanatsal girişimlerindendir) onun bilim insanı kişiliğini pekiştirici temel özelliklerdir. Andığım yönleriyle, düz ve bürokrat tipli bilimcilerden çok kalın çizgilerle ayrılmaktadır. Bilim elçisi ve şair Hasan Mırsal, insanın ruhsal/duyarlıksal coğrafyasında, kendine özgü derin sezgi ve bilgileriyle sereserpe gezinir ve oralarda rastladığı yıkıntıları benzersiz devinimlerle onarır. Beni psikolojik sorunlarımdan ustalıkla ve iki kez çekip çıkaran bu çok değerli, insancıllık anıtı psikiyatrımıza sonuna değin güvenebiliriz. Kendisine sınırsız teşekkür ederim.
he...i
Ben hastanede yattığım kırk günü çıkarsam 02 Ağustos 2010 salı günü tam bir yıldır Hasan hocamın sayesinde ayık yaşamış olucam.Hocama minnet ve teşekkürlerim sonsuzdur.İyki tanıdım sizi iyki varsınız.Allah herkeze ayık yaşamayı nasip etsin.
he...i
Doktorum ayrıca alkol ve madde bağımlıları ile yakından ilgilenmektedir.Hastanede hastalara hergün ücretsiz sabah ve öğleden sonra toplantı yaparak bilgilendirmektedir.Ben sayesinde alkolü yendim ve kişiliğime kavuştum.
Hasan Mırsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Mırsal, Psikiyatri.
Hasan Mırsal adresi nerede?Hasan Mırsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Mırsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Mırsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Mırsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Mırsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Mırsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Mırsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hasan Mırsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler