çı...y
değerli hocamızı anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığı kanısındayım kızım henüz 17 günlükken tanışma fırsatımızoldu kızım hipotroid tanısı ile hastaneye başvurduk daha önce hiç böyle birşey duymadım ve tamamen şok oldum özellikle hastalığın ne denli olumsuz etkileri olduğunu öğrendim de 2.kez şok geçirdim .işte o gün hocamızla tanışma şerefine nail olduk bize hastalığın önemini tedavi sürecini anlattı biraz rahatlamıştık ama hala içimizde bir endişe vardı ama zamanla hocamız sayesinde endişelerimiz yok oldu şu an kızım12 yaşında ve sağlıklı ve mutluysa bunu Sy Hasan Murat Aydın hocamıza sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
be...k
şu an nefes alıyorsam yaşıyorsam Murat Aydın 'a borçluyum. çocukluğumda başka bir doktorun yapmış olduğu tedavi sonucu tip 1 diabet hastalığına yakalandım. koma halindeyken gelmişim ve 806 şekerle takibi altna almış. ben sadece anlatılanı biliyorum. kendisi ve bana yapmış olduğu tedavi sayesinde şu an evli ve bir çocuk annesiyim. o yüzden murat aydın'ın yeri bizim için çok önemli. Dr Murat Bey iyi ki varsınız. Ailece sizedua ediyoruz. o mükemmel bir doktor abi anlatılmaz açıkcası...
çi...u
Mesleğinin kudsiyetini bu denli hissettiren doğallıkla en mükemmel bir biçimde icra eden büyüğümüze teşekkür kelimesi yetersiz kalır.Oğlumuz onunla 17 günlükken tanıştı ve bu en büyük şansı oldu.Konjenital ektopik hipotiroidi tanısını ilk duyduğumuz da yaşadığımız endişeden onun sakinleştiren güvende hissettiren tutumu sayesinde emin olduk.4 Yaşını dolduran ve halen onun tarafından takipedilen oğlum ve biz onu hiç bırakma niyetinde değiliz.Hem hekimliğiyle hem de insanlığıyla örnek ve muaazam bir kişi olan doktorumuza sonsuz teşekkürler ediyoruz.
ha...l
Çocuğumu boy kısalığı nediniyle kendisine götürdüm. Gerçekten çok ilgilendi. Çok teşekkür ederim.
Hasan Murat Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Murat Aydın, Çocuk Endokrinolojisi.
Hasan Murat Aydın adresi nerede?Hasan Murat Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Murat Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Murat Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Murat Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Murat Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Murat Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Murat Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hasan Murat Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.