Üroloji Randevusu
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Testis Protezi
İrmet Hospital
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
İrmet Hospital
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
Üroonkoloji
İdrar Yolu Darlıkları
İntravenöz Ürografi
İrmet Hospital
2004-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden (Çapa Tıp Fakültesi)mezun olmuştur. Ardından pratisyenlik zorunlu hizmetini tamamlamış ve Gaziantep Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda İhtisasına 2014 de başlamış 2019 yılında uzmanlığını almıştır. Eğitimi süresince özellikle laparoskopik cerrahi prosedürler ve üriner sistem taş hastalıklarına yoğunlaşmıştır.
Iğdır Devlet Hastanesinde zorunlu hizmet görevinin yapmıştır. 2022 yılından beri hastalarına İrmet Hospital’da Üroloji Uzmanı olarak hizmet vermektedir.
e....y
Şiddetli kasık ve sağ yan ağrısıyla doktoruma başvurdum.Kendisi benimle çok güzel ilgilenerek tahlillerimi yaptı ve sağ böbreğimde 2 tane büyük taş olduğunu söyledi.Ameliyat hakkında detaylı bilgiler vererek hastaneye yatışım yapıldı.Gerek ameliyat öncesinde gerek ameliyat sonrasında her anımda yanımda olan doktoruma minnettarım.2 operasyonumda ağrısız ve sorunsuz geçti şu an çok iyiyim.İyi ki varsınız hocam.
g....a
Alanında iyi bir üroloji doktoru arayışındaysanız Hasan beyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Annemin riskli böbrek taşı ameliyatı cok buyuk bir özenle takip edip yaptı. Tedavisi hala devam ediyor. Hastasına ve hasta yakinlarına olan ilgisinden dolayı Allah razı olsun kendisinden
s....
Doktor Hasan Nimetigil'den çok memnunum. Böbreklerimde taş vardı ameliyat oldum. Kendisi sağ olsun çok ilgiliydi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.
ş....
Hasan Nimetigil benim doktorum. Sürekli kendisine gidiyorum. Böbrek problemi yaşamıştım taş kırılıp stent taktı sonrasında stentide aldı. Hiç problemsiz, ağrısız halletti. Sağ olsun çok ilgiliydi. Kontrollerim güzel, başarılı geçti. Hasan Bey'e minettarım. Kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonrasındaki hayatımda gideceğim doktor o olacak.
h....
Hasan Bey'e böbrek taşı ameliyatı olmuştum. Kendisinin ilgisinden, alakasından dolayı çok memnun kaldım. Aynı zamanda ağrım, sızım olmadı. Ameliyat sonrasında sağ olsunlar bizleri aradılar, durumumuzu sordular. Gerçekten kendilerinden çok memnun kaldık.
y....
Doktorun ilgisinden, alakasından, hastaya memnuniyetinden son derece memnun kaldık ve güven duyduk. Hasan Bey annemin böbrek taşı ameliyatını gerçekleştirdi. 2 dozlu bir ameliyattı. Annem sürecini kolaylıkla atlattı. Ameliyatımız başarılı geçti. Hasan Bey'in hem hekimliğinden hem de insani yönünden aşırı memnun kaldık.
Doktorumdan memnunum. Hastalık sürecim ve ameliyatım güzel geçti. Hasan Bey kasıktan ameliyatımı gerçekleştirdi. Erken iyileşme süreci geçirdim. Kendisi iyi bir doktor.
s....d
Ben kendisiyle bir operasyon süreci geçirdim, sonbahara doğru tekrar bir operasyon süreci geçireceğim. Kendisi gayet iyi bir doktor, insan ilişkileri gayet güzel, bu anlamda olumsuz herhangi bir düşüncem yok, gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.
y....k
Kendisine bir dönem varikosel ameliyatı oldum, ameliyatım gayet güzel bir şekilde geçti, bir sorun yaşamadım. Tedavi sürecimde kendisinin ilgisinden ve alakasından çok memnun kaldım, şuanda da hala tedavi sürecim devam ediyor.
e....y
Kendisi iki tane çocuğumun da sünnet işlemini yaptı ve gayet başarılı bir operasyon süreci geçirdik. Bu süreçte kendisinin ilgisinden ve alakasından çok memnun kaldık, hiç bir sıkıntı yaşamadık, kendisi bu süreçte çok naifti ve bizi her konuda bilgilendirdi.
Hasan Nimetigil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Nimetigil, Üroloji. Size Hasan Nimetigil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostatektomi, Laparoskopik Cerrahi, Flexible Üreteroskopi, Böbrek Ultrasonu, Nefrektomi, Penil Protez.
Hasan Nimetigil adresi nerede?Hasan Nimetigil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Bulvarı No:17-21 Çerkezköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Nimetigil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Nimetigil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Nimetigil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Nimetigil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Nimetigil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Nimetigil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Nimetigil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Nimetigil hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Hasan Nimetigil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Nimetigil hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Nimetigil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çerkezköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Çerkezköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar