Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Kemik Grefti
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Medikal Estetik
ÖZEL DİŞ ADASI POLİKLİNİĞİ
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Çene Cerrahisi
Çene Yüz Travma Cerrahisi
İmplant
İmplant Üstü Protezler
i̇....
Öncelikle daha öncelikle duyduğum bir işyeriydi. İlk gitme sebebim diş eksikliklerim kaynaklıydı. Yapılan tüm işlemler Onur Bey'le oldu, çok memnun kaldığım, ilgili bir doktordu. Her zaman eli de çok hafifti. Sürecim sonlanmak üzere, bu süreçte en iyi hissettiğim doktordu. İyi ki tercih etmişim. Herkese tavsiye ederim.
k.....
Diş implant yaptırdım çok Güler yüzlü ve ilgili bir doktor çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
İmplant ve protez konusunda kendisine başvurdum, çok güleryüzlü karşıladı beni. Sabırla bütün sorularıma detaylı yanıtlar vermesi ve tedavi ile ilgili değişik alternatifler sunması ayrıca beni çok memnun etti. Herkese tavsiye edebileceğim bir hekim kesinlikle.
n....u
Implant yaptirmak istiyordum. Arkadaslarima tanidiklari bi dis hekimi olup olmadigini sordum ve herkes Onur beyi tasviye etti. Cok hizli bi sekilde disimi cekti. Neredeyse hic aci hissetmedim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hasan Onur Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Onur Şimşek, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Hasan Onur Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Medikal Estetik, Kemik Grefti, Cerrahi İmplant, İmplant, Dental İmplant Cerrahisi, 20'lik Diş Çekimi, Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Çene Implantasyonu.
Hasan Onur Şimşek adresi nerede?Hasan Onur Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen mahallesi 50.yıl caddesi NO:31/A Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Onur Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Onur Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Onur Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Onur Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Onur Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Hasan Onur Şimşek ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Onur Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Onur Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Onur Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Onur Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Onur Şimşek hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Onur Şimşek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.