ya...k
sorunlarını dinleyip hastama gösterdiği Hasasiyet ve teveccühlerinden dolayı Teşekkür ederım ALLAH yolunu açık etsin daha üstün başarılar dilerim Yaşar GEYÎK
ah...i
Sayın Hasan Bey; prof.luğu alnınızın teri ile haketmişsiniz.Sizi çok takdir ediyorum.Hastalarınıza karşı yakın ilgi alaka ve saygı niteliğinde yaklaşımınızla %50 nisbetinde tedavi ediyorsunuz zaten.Bu insanlığınızdan dolayı dört dörtlüksünüz.Mesleki kriterinize gelince bypass kararı veren doktorun işlevini ortadan kaldırarak anjiyo ile tedavi ettiniz.Bundan dolayı çok mutluyum .Allah Razı olsun.Memleketlim olarak gurur duyuyorum.Sizin başarılarınıza başarı eklemeniz bizim için çok gurur verici bir olaydır.Çok teşekkürler.
mo...v
yabancı uyruklu biriyim 8 ülkede kalp doktoruna gittim ama hiçbir yerde Ramazan ÖZDEMİR ve Hasan PEKDEMİR gibisini görmedim.. alanlarında dünyanın sayılı doktorlarından oldugunu idda ederim arkadaslar..Eğer kalp sorununuz varsa bu iki doktora başvurmalı kesinlikle...
fa...r
Değerli Hasan hocam geçenlerde yorum yazmıştım,yayınlanmadı.Bana gösterdiğin yakınlıktan,samimiyetten ve yakın alakandan dolayı teşekkür eder,Meslek hayatında ve yaşamında başarılar dilerim. Elbistanlı kardeşin Fatih ÖLKER.(SAYGILARIMLA)
fa...r
Değerli hocam bana ve Elbistanlı hastalarına gösterdiğin yakınlıktan dolayı teşekkür eder,bundan sonraki mesleğinizde başarılar dilerim.Elbistanlı dostun, kardeşin FATİH.SAYGILARIMLA
Hasan Pekdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Pekdemir, Kardiyoloji.
Hasan Pekdemir adresi nerede?Hasan Pekdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Pekdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Pekdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Pekdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Pekdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Pekdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Pekdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Pekdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.