Göğüs Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
y.....
Ben Yasemin Şen ,ben ilk olarak devlet hastanesine gittim ve sonuçsuz kaldım.Detayina girmicem.Daha sonra bir şüphe üzerine ozele gittim vedr.Hasan bey ile tanışma fırsatı buldum.Bana doğru tani koyan ve belkide hayatımın dönüm noktası olabilecek olan pnomotoraks rahatsızlığı geçirdiğimi söyleyen kişidir. Insana değer veren ,güler yüzlü,donanımlı,doğru tespit yapan,çözüm odaklı bir doktor.Isinin hakkını veren bir doktor.Ben çok çok teşekkür ediyorum. Iyi ki böyle bir doktor tanımışım. Iyi bir hizmet almak istiyorsanız Hasan bey sizler için en doğru kişi.
he...i
selam ben ismail fırın. hasan hocamdan çok memnum rahatsızlığım sırasında çok kötü rahatsızdım. çok zor nefes alıyor kalbim duracak kadar nefes nefese kalıyor boğulacak şekilde kendimi çok kötü hissediyordum. hayatım artık çekilmez bir hale geldi intihar etmeyi bile düşündüm. ama yapamadım sonra eşimin ısrarı üzere bir doktura görün dedi sonra telefonla randau almaya çalıştım. bana dedilerki sadece geleceğin hasan salış bey müsayit olurmu dediler bende peki dedim. daha sonra hasan hocam beni güzel muyane etti allah razı olsun tedavilerinden çok memnunum. hasan hocamdan allah razı olsun. teşekkürler hocam.
Hasan Salış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Salış, Göğüs Hastalıkları. Size Hasan Salış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Hasan Salış adresi nerede?Hasan Salış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi Rıza Saraç Caddesi Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Salış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Salış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Salış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Salış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Salış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Salış hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Salış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.