İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ
ba...a
2 hafta önce çocuğumun halsizlik, ateş , gece terlemesi ve bunların uzun süredir tekrarlandığını söyleyerek doktor beye başvurdum. Doktorun ilgisi ve her yerini muayene etmesinden sonra diğer hekimler gibi ilaç yazıp göndereceğini zannettim. Ama doktor bey belirtilerin ve bulguların ciddi bir hastalık olabileceğini ve zaman kaybetmeden uzmana başvurmamızı söyledi üstüne basa basa tekrarladı.Bizi yönlendirdiği uzmana gittiğimizde yapılan tahliller sonucunda oğlumun lenfoma olduğunu erken safhada olduğunda tedavi edilebileceği söylendi. Dr Hasan Beyin ilgisine, bizi doğru zamanda doğru yere yönlendirmesinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
Hasan Sultanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Sultanoğlu, Acil Tıp.
Hasan Sultanoğlu adresi nerede?Hasan Sultanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Sultanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Sultanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Sultanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Sultanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Sultanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Sultanoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hasan Sultanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları