n....a
Hasan beyi 15 yıldan fazla bir süredir tanıyor ve muayene oluyoruz kendisine tta karstan gelirdim halan geliyoruz 2 cocugumunda takiplerini kendisine yaptırır ve guveniriz gerek insan olarak gerek hekim olarak iyi yürekli bi doktor Allah ondan razı olsun başarıları daim olsun mesleğinin hakkını veren kimseyi incitmeyen mükemmel bir doktor
re...n
Oğlumuzun rutin kan tahlillerinde çıkan Kalsiyum seviyesi yüksekliğini dikkate alarak bizi çocuk endokrin bölümüne yönlendirdi. Yapılan tetkiklerde paratiroid bezlerinden bir tanesinin fazla çalıştığı tespit edildi. Hasan hocamızın dikkati sayesinde oğlumuzun sıkıntılı durumu erken teşhis edilmiş oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz.
fu..._
Hasan bey kndi dalinda bugune kadar gittimiz butun doktorlar arasinda guleryuzuyle samimiyeti ve ilgisiyle bir numara bi doktordur.oglum yillarca bronsit sebebiyle hastane hastane gezdi ama son care en iyi sekilde hasan bey ilgilenmeye basladiktan snra kurtulduk sukur.rabbim mesleki yasantisinda nice basarili gunler gecirmesini nasip etsin .tsk ederiz hocam hersey icin
se...l
. Ne olur hangi hastaneye gittiğinizi bize söyleyin de siz neredeyseniz bizde oraya gelelim devlet hastanesi sizsiz olmuyor. Siz gördügüm en iyi çocuk doktorusunuz
el...m
HASAN BEYİ ÇOK SEVİYORUM HASTANEDEO YOKSA MUAYENE OLMAM
yu...m
HASAN BEY BİZİM İÇİN BİR NUMARA BİLGİ VE DENEYİMİNİN YANINDA GÜLER YÜZLÜ OLUŞU YARDIM SEVERLİĞİ VE BİZDEN BİRİ OLUŞU ONU TAMAMLIYOR VE ÜSTÜN KILIYOR
Hasan Tahsin Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Tahsin Çakır, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hasan Tahsin Çakır adresi nerede?Hasan Tahsin Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Leylak Cad.İstasyon Mah. Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Tahsin Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Tahsin Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Tahsin Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Tahsin Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Tahsin Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Tahsin Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hasan Tahsin Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Erzurum Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Edirne Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (9)Etimesgut bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Etimesgut bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla