Anormal Kanamalar Tedavisi
Kadın Genital Kanser Taramaları
Kolposkopi
Kısırlık
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Endometriosis Tedavisi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
İleri Düzey Laparoskopi
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
e...
Doktorumu önceden de tanıyordum. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden geldi. Çok şiddetli bir ağrıyla uyandım. Zaten önceden bir rahatsızlığım vardı. Onun akabinde başka bir hastaneye gittim. Hemen ameliyat dediler. Ameliyat olmam gerektiğini duyunca direkt Hasan Hocam'a gittim, çünkü bu konuda sadece ona güvenebilirdim. 4. Evre Endometriozis tanısıyla başvurdum. Onun verdiği güvenle muayene oldum. Tetkiklerim yapıldı. Hemen ameliyat günü verildi ve çok şükür iyi geçen bir ameliyatım oldu. Rahmim ve yumurtalığımın biri alındı. Hasan Hocam bu konuda çok bilgili ve ilgili. Ekip ve kendisi çok iyiydi. Onları herkese öneriyorum.
e...
Ben endometriozis hastasıydım. 2 yıldır sürekli ilaç kullanmama rağmen şikayetlerim daha da artınca araştırmalarım sonucu Dr. Hasan Terzi Bey ile tanıştım. Gerçekten ameliyatımın üzerinden sadece bir buçuk ay geçmesine rağmen sanki yeniden doğdum. Keşke daha önce gitseydim.
e...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Kistim vardı ve uzun süre kanamam oluyordu. Ben 43 yaşındayım, ilk ameliyatımdı sonuçta ancak mükemmel geçti. Hocamız iyileşene kadar takip ediyor. Çevremdeki herkese tabii ki tavsiye ediyorum.
b...
Miyomların için Doktor Hasan Bey'e tavsiye üzerine Antalya'dan önce muayene sonrasında da ameliyat için gittim. Hasan Bey spor eğitmeni olduğum için laparoskopik ameliyat yaptı ve toparlanmam çok daha hızlı oldu. Regl sancım çok fazlaydı ve kanamam çok fazla oluyordu. Sık idrara gitme sıkıntım da vardı. Ameliyat sonrası bu problemlerimin hepsi ortadan kalktı ve çok memnun kaldım. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
em...
Dr. Hasan beyi tesadüfen internette “izsiz cerrahi”araştırırken buldum. Websitesindeki WhatsApp numarasından irtibata geçtim. Antalya’dan kalktım Kocaeli’ne gittim ve ilk görüşmemizde Ameliyata ikna oldum. Laparoskopik Cerrahi yöntemi ile Rahim, serviks ve tüplerimin alınmasına karar verdi. Sağ yumurtalığımda kist vardı. Yumurtalığımı koruyarak kisti temizlediler. Ameliyatım çok iyi geçti, iki gün hastanede kaldım taburcu olduğum gün hiç ameliyat olmamış gibi hastaneden ayrıldım. Akabinde hiçbir komplikasyon ya da ağrım olmadı.
Dr. Hasan Terzi bey son derece profesyonel, işinin ehli, olağanüstü kibar, sizi sıkılmadan dinleyip sorularınıza cevap veren, hasta konforuna çok çok önem veren nadir Doktorlardan. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgi ve takip sürecinden de çok memnun kaldım.
s...
Doktoruma çalıştığı hastanenin kadın doğum servisine ulaştım, bir süre rutin kontrollerim için devam ettim, son rutin kontrolümde ameliyat olmam gerektiğini eşime ve bana söylediğinde tabii ki önce düşünelim dedik ama o kadar güzel ve açıklayıcı bilgilendirdi ki; bizi aynı gün ameliyat kararımızı verdik; Ameliyatın sonrasında, kontrollerde o kadar ilgili ve sevecen ki; hastaneden hep memnun ayrıldık; başarılı bir ameliyatın iyileşme dönemi de tabii ki daha rahat ve konforlu geçiyor; Hasan Terzi Hocam'a ve ekibi iyi ki var.
a...
Hasan Bey'e bir tanıdığım vasıtasıyla başvurdum. Üç yıldır kendisinin hastasıyım. Ara ara kontrollerime giderim. En son kapalı kist ve miyom ameliyatı oldum. Kendisinden ve ekibinden çok memnunum. Hasan Bey oldukça güler yüzlü ve hastalarını konuşmalarıyla rahatlatan biridir.
k...
Doktorumuzdan çok memnun kaldım. Miyom rahatsızlığı nedeniyle gitmiştik. Miyom büyük olduğu için çok endişeliydim, fakat doktorumuzun net, kendinden emin cevaplarıyla içimi rahatlattı. Güven verdi, işini gerçekten hakkıyla yapıyor. Tavsiye ediyorum.
d.....
Hasan hocamı bir arkadasım vasitasıyla tanıdım. Yogun adet kanamalarım nedeniyle vucudumda demir eksikligi mevcuttu, rutin olarak demir yuklemesi yapiliyordu miyomlarin sebep oldugu bu durumun cozumu ameliyatti, Hasan hocam kapali ameliyatla yapacagini ve iyilesme surecinin daha hizli olacagini soyledi malesefki rahim etrafindada bircok miyom oldugu icin rahminde alinmasi gerektigini soyledi, rahim alinmasi fikrine alısıp ,ameliyata ikna olmam zor oldu . tum sorularimi sabırla cevapladı, defalarca anlatti. İyikide olmusum. Ameliyat sonrasi iyilesme surecim cok hizliydi hicbir sıkıntı yasamadım agrım olmadı. Kısa bir istirahat donemi sonrasi normal yasantıma donus yaptim. Pataloji sonucum temiz cıktı.Enerjim tavan , Harika bir doktor . İyiki tanımısım kendisini. ilgili ve guleryuzlu. Herkese tavsiye ederim.
se...
4 yıl boyunca doktor doktor gezdim hasan hocama yorumları okuyarak gittim ve sagligim icin verdiğim en iyi karar. Biri 12 digeri 6 cm büyük miyom ve sayısiz küçük miyomlar hasan bey kapalı ameliyat ile rahim alma ameliyatımi gerçekleştirdi 2. Gün ayaktaydim. Zorlu bir süreç diye kafamda buyuturken hic düşündüğüm gibi olmadı. Hasan hocam iyiki varsınız
Hasan Terzi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Terzi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hasan Terzi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Genital Estetik, Tüp Bebek, Histeroskopi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı.
Hasan Terzi adresi nerede?Hasan Terzi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Terzi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Terzi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Terzi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Terzi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Terzi hangi dilleri konuşuyor?Hasan Terzi ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Terzi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Terzi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Terzi hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Hasan Terzi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Terzi hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Terzi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları