Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi
Yenişehir Mh. Şehit Tuğrul Köseoğlu Cad. Temaşehir 42. Cadde 16/T, Meram, Konya, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Randevu +61 daha fazla

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Yenişehir Mh. Şehit Tuğrul Köseoğlu Cad. Temaşehir 42. Cadde 16/T, Meram, Konya, Konya

Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi

Başkent Üniversitesi mezunuyum. Yıllarca çeşitli FTR ünitelerinde çalıştım. Şu an aktif bir şekilde sporcu sağlığı ve ortopedi alanında çalışmaktayım. 2020 yılında Başkent Üniversitesi'nde tezli yüksek lisans yaptım. Uzman Fizyoterapistim.

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi

Hasan hocama sol kalça da ve bacaklarımdaki ağrılar ve bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı gittim çok faydasını gördüm, alanında profösyonel bir uzman, rahatsızlıklarım bariz bir şekilde iyileşti

C
Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Alanında uzman ender insanlardan biri oldukça başarılı ilk gidişimle hayatımın bu denli değişeceğini inanmıyordum. Aktif spor hayatımda rejenerasyon için ve yaşadığım sakatlıklara anında çözüm bulup tüy gibi bir hafiflikle muayeneden ayrılıyorum. Başarıların devamını dilerim böyle insanların kıymeti bilinmeli

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Kırık Rehabilitasyonu

Omuz kırığı rehabilitasyonu için aldığımız ilk seansta bile çok olumlu bir sonuç aldık. İşinde gerçekten uzman kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Hasan hocam bu zor süreci atlatmamda yardımcı oldu. Kısa bir zaman içerisinde dizimde iyileşmeler olduğunu hissettim . Doğru ve sağlıklı bir çalışmayla eski durumuma geri döndüm sayılır. Şimdi tekrardan spor yapma vakti

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Kuru İğne Tedavisi

Hasan beye kulağım da zaman zaman atak şeklinde oluşan motor sesi ve kulak çınlaması şikayetiyle başvurdum. Daha ilk seansta bile kulaklarımdaki basınç ve dolgunluk hafifledi. Diğer seanslarda da iyilik halim devam etti. Bu alanda çok iyi

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Diğer

Kulağımda çınlama sebebiyle Hasan Bey'e gittim , ön görüşmeden itibaren tamamen sorunu temelden çözme amaçlı yaklaştı. Her seansta yapılan işlemin kulağımda nasıl reaksiyon göstereceğini ayrıntılı bir şekilde anlattı . Seans boyunca ve seans dışı sorduğum bütün soruların cevabını net bir şekilde cevapladı . 4 seansta kulağımda ki çınlama ve basınç tamamen kesildi.Bu konuda çok profesyonel kesinlikle tavsiye ediyorum.

K

Hasan hocam'a yaklaşık 5 ay boyunca dizde ödem ve sıvı birikmesi sonucu, merdiven inip çıkarken ciddi bir sıkıntı sonucunda tavsiye üzerine gittim. Ön görüşme sonunda tedavi şeklini belirledi. Tecar terapi ile başlayıp kuru iğneleme ve Manuel terapi destekli seanslarımız sonunda kolaylıkla merdiven inip çıkmaya başlamakla beraber tüm şikayetlerim çok çok azaldı, sonrasında kas kuvvetlendici egzersiz programı ile tamamen hayat kalitem yeniden yükseldi.

Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Randevu

Dizimin yanında başlayan bir ağrı için bir kaç doktor gezdim ve iliotial band sendromu oldugunu soylediler fakat bir çözüme ulaşamadım. Sonrasında Hasan Bey'e ulaştım. Bir kaç ölçüm ve muayenden sonra sorunun ne olduğunu neden kaynaklandığını söyledi ve tedaviye başladık. İlk seanstan sonra bile farkı hissetmeye başladım. Gerçekten çok ilgilililer. Herkese tavsiye ederim.

K
Konum: Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Danışmanlık Merkezi Randevu

44 yaşındayım.15 yıl profesyonel futbol oynadım. 4 ay önce menüsküs ameliyatı oldum ve tekrar spora güçlü dönebilmek için fizyoterapiye başladım ve kısa sürede güçlendiğimi hissettim. İlgi alaka ve bilgi açısından memnun kaldım. Özellikle sporcu sakatlıklarına hakim bi uzman

Konum: Hasan Yasin Acar Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Diğer

Kolumda oluşan bir kas ağrısı sebebiyle gitmiştim.Ardından çok özenli ve güzel bir tedavi yöntemleriyle ağrılarıma son verildi.Aktif spor yapan birisi olarak kolumun eskisinden daha iyi ve güçlü olduğunu ve performans olarakta daha çok verim aldığımı söyleyebilirim.