sa...p
Ben kendisinin ismini ilk önce New Jersey de bir doktordan duymuştum benim gitmediğim doktorlar kalmadı hasan bey benim 12.doktorum yanlış ilaçlar yanlış doktorlar ama en nihayetinde hasan hocamı buldum Amerika da bile hasan yazıcı deyince romatizmal hastalıkların bir numarasıdır dediler .Ben kendisinin 18 senelik veya daha da fazla olabilir ,şu anda hamdolsun rabbime şükrediyorum sizi tanıdığıma çunki kendimi çok iyi hissediyorum ağrılarım da azaldı .Kaliteli bir yaşam tarzını öğretti hocam bana bu hastalıkla nasıl başa çıkmacağımı anlattı .iyiki varsınız hocam rabbim size sağlıklı bir yaşam nasip etsin Saygılarımla saniye trup ??
sa...p
Turkiyenin değil dünyanın en iyi en tatlı en merhametli ,cerrahpaşanın en tatlı sert doktoru olan hasan beyi ,tanıdığıma ve onu benim karşıma çıkaran rabbime şükrediyorum sizi çok seviyorum ,Allah sizi ve sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin ,saygılarımla.
su...l
BEN DOKTORUMA YAŞAMA SEVİNCİMİ KAZANDIRDIĞI İÇİN MİNNETTARIM HASAN HOCAM SAYESİNDE AĞRILARIMDAN ,HAREKET KISITLILIĞINDAN KURTULDUM HASTALIĞIMA TEŞHİS KOYDU ŞÖGREN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM HOCAM SAYESİNDE TEKRAR YAŞAMA DÖNÜP NORMAL İNSANLAR GİBİ HAREKET EDEBİLİYORUM SAYGILARIMLA...
d....ş
Prof. Dr Hasan Yazıcı olağanüstü bir insan.Onun gibi insanların onun gibi doktorların olması insanı çok mutlu ediyor. Babacan, güler yüzlü, yardımsever.,Onu tanımak bir şans.
su...a
Hasan hocam sayesinde tutmayan ellerim ,dönmekte zorlandığım boynum 2 yıldır kontrolunde beni hayata döndürdü kendisine sonsuz teşeşkürlerimi sunarım söz,yetmez hocamı tanımlamaya saygılarımla...
Hasan Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Yazıcı, Romatoloji.
Hasan Yazıcı adresi nerede?Hasan Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Mh., İcadiye Bağlarbaşı Cd. No:94 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Yazıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Yazıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar