m....
Kesinlikle çok iyi bir doktor hem duruşu hem tercübesi süper 72 yaşındaki yürüyemeyen annemin dizine platin taktı annem artık yürüyor Allah bin kere razı olsun
ça...y
2017 yılında İskenderun Devlet Hastanesinde menisküs yırtığı teşhisi ile kendisine tedavi oldum.Menisküsümde oluşan kova sapı yırtığını Atroskopi ile temizledi. tedavi sürecindeki güleryüzlülüğü konuya hakimiyeti ve bana verdiği telkinlerle ameliyat sonrası çabucak iyileşmemi sağladı. Allah kendisinden razı olsun. Tüm hastalara tavsiye ederim.
ah....
Daha önce menisküs yırtığı ve ön çapraz bağ kopuğu teşhisi konulmuştu doktor beyden görüş almak için gittim gayet açıklayıcı bilgiler verdi ve sorularıma aydınlatıcı bilgiler vererek ne yapmam gerektiğine önemli bilgileri ile katkılar sağladı.
fa...h
hayatımda bu kadar iyi ve başarılı bir dr görmedim 2 kere ameliyat oldum hem insan olarak hemde hekim olarak çok iyi biri hatay da üzerine dr olduğunu sanmıyorum
ug...r
arkadaşlar gerçekten kendi branşında çok çok iyi bir doktor herkeze tavsiye ederim. hoşgörülü, cana yakın, tedavi hakkında detaylı bilgilendirme yapıyor. teşekkür ediyorum kendisine burdan..
at...m
mükemmel bir doktor
Hasan Yoldaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Yoldaş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hasan Yoldaş adresi nerede?Hasan Yoldaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Cad.No:1 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Yoldaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Yoldaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Yoldaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Yoldaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Yoldaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Yoldaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hasan Yoldaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.