Prof. Dr.
Adnan Menderes Üniversitesi
Rahim Filmi
Adnan Menderes Üniversitesi
du...
Hasan hoca çok iyi bir doktor çok samimi ve güler yüzlü hastasıyla bizzat ilgilenen biri, annemin çok riskli bir ameliyati vardı elle tutulacak bir yani yoktu 14 cm kisti vardı.Üstelik karaciğer siroz hastasıydı ve kanında pıhtılaşma vardı ama hasan hoca sayesinde çok başarılı bir şekilde geçti ameliyatı.Daha sonrasında ben rahatsızlandım 10cm kistim vardı hasan hoca benimde ameliyatıma girdi ve çok başarılı geçti. Herşey için çok teşekkür ederiz hasan hocam iyi ki sizinle tanışmışız.
al....
Her zaman gittiğim Dr.umun tahlil sonuçlarımı kontrol etmediği ve bir yıl sonra yapılan tahlillerde rahatsızlığımın tanısı konulduğu , inancımın kalmadığı bir ortamda , 4 farklı Dr a muayene olup ve her kafadan farklı seslerin çıktığı, sağlık olarak olmasa da ruhen çöktüğüm bir anda dostlarımızın tavsiyesi ile gittiğim Prof.Dr.Hasan YÜKSEL hoca netliği ,güler yüzlü, samimi, özverili çalışması ve 03/04/2017 tarihinde bizzat ameliyatıma girmesi ve 10 gün sonrasında yaşadığım komplikasyon da kendisinin başka bir ameliyatta olması nedeni ile ekip arkadaşlarınca yapılan acil ameliyat sonrasında da yine bizzat ilgilenip , kontrol altında tutarak, iyileşme sürecim de yanımda olduğu için teşekkür ederim.
Benim için önemli olan önümüzdeki süreçte de sizin ve ekibinizin yanımda olacağınızı bilmek beni mutlu ediyor. İyi ki varsınız
el...7
2.10.2017 tarihinde sabah saat 8.00 de ani rahatsizlanmamdan dolayi baska hastaneden gelerek acilden girisi yaparak sabah saat 9.30 gerekli tetkikler yapilarak aniden ameliyat olmam gerektigini soyledi acil doktoru.Kadın hastaliklarindan ameliyatımı Prof.Dr.Hasan YÜKSEL yaptı.Guler yüzlülüğü, samimiligi,özverili calismasi bizzat ameliyat sonrasi gelerek durumu sormasi hergun gelip kontrol altinda tutarak ilgilenmesiyle memnun birakti sizi ve ekibinizi cok tesekkur ederim hersey için. 4.10.2017 de içim rahat bi sekilde taburcu oldum Çok sukur suan sağlığım yerinde hiçbir sıkıntım yok.
öz...e
Mesleginde çok başarılı, güleryüzlü,saygılı en önemlisi de birçok doktorun ben bu ameliyatı yapamam çok riskli demesine rağmen,ben yaparim demesi kendine olan güveni muhteşem.2013 de myom ameliyati oldum çok başarılı geçti.Hersey için teşekkür ederim.
ar...r
Mesleğini gerçekten severek ve hakkıyla icra ettiği için kendisine çok teşekkür ederim.
Hasan Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Yüksel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi. Size Hasan Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hasan Yüksel adresi nerede?Hasan Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aydın bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları