Op. Dr. Hasbi Mert Meral
Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. Gökhan İş Merkezi. B Blok. Kat:3 Daire:14, Muratpaşa, Antalya

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Botoks +3 daha fazla

Kontrol Randevusu

PRP

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. Gökhan İş Merkezi. B Blok. Kat:3 Daire:14, Antalya

Ş
Konum: Op. Dr. Hasbi Mert Meral Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Mert hocamla yaklaşık 20 gün önce tanıştım ve 9gun önce ameliyat oldum.hayatimda tanıdığım en iyi ve ilgili doktorların acılara basinda geliyo.ben meme küçültme ameliyatı oldum çok genç birisi değilim ama hocamızın eli çok hafif çok rahat bir süreç geçiriyorum hiç ağrım olmadı .ameliyat sonrası ilgi ve alakası çok güven verici taburcu olduktan sonrada arayıp durumumu sormasi beni ayrıca memnun etti kendinizi gözü kapalı emanet edebileceğiniz bir doktor kısacası ailenizden biri gibi iyiki kendisini tanıma fırsatım oldu