Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Bahçelerarasıi Mithatpaşa Caddesi, Balçova
Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi
Merhaba,
Haşim beyle tanışmam tavsiye üzerine oldu. İlgili, anlayışlı ve çok sabırlı bir doktor. 2 hafta önce rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı oldum. Sargılarım bugun çıktı. Nefes alma şikayetim Haşim Beyin yaptığı ameliyat sayesinde düzeldi. Hafif bir şişlik olmasına rağmen burnumun yeni şeklinden çok memnun kaldım. başarılarının devamını diliyorum. :)
Burnumda düşme sonucunda oluşan eğrilik ve nefes alamama şikayetlerim nedeniyle Haşim hocaya başvurdum. Kendisinin burun estetiği hakkında ayrıntı ile bana anlatması ve tüm süreç hakkında bilgilendirmesi sayesinde ve buradaki yorumlarda etkili oldu hocam bana burun estetiği yaptı. Sonuç o kadar güzel oldu ki neredeyse elimden aynayı düşürmeden dolaşacağım.
y.....
Çok memnun kaldım Haşim hocadan. Burun Ameliyatı olma sürecinde önce gerçekten nefes alamıyordum.Haşim Bey'e gittim.Beni teşhis etti.Daha önce ameliyat olmadığımdan ameliyat korkusu vardı içimde ama Haşim Bey'in ilgisinden dolayı korkumu yendim.Ameliyat oldum, çok rahat nefes alıyorum ve Haşim Bey ameliyat sonrasında baya ilgilendi.
Ben doktor beyden rinoplasti için destek aldım, muhteşem bir dönüşüm oldu. İlgisi alakası gerçekten çok güzel.Ameliyat sonrası burnumda çok farklı değişim oldu.Estetik olarak gitmiştim,çok çok güzel ağrısız sızısız bir sıkıntı çekmeden süreci atlattım.Telefonla da direk kendisine ulaşabiliyordum.Bilgilendirmeleri gayet iyiydi.
Burun estetiği oldum. Ameliyat öncesinde çok çekincelerim vardı, ilk operasyonum olacaktı. Ameliyat öncesi ve sonrasında bana çok destek oldu ve rahat bir süreç geçirmemi sağladı. Korktuğum gibi bir şey olmadığını da gördüm. Nefes alma sorunu ile gitmiştim, burnun iç duvarında yamukluk ve kemikte şekil bozukluğu varmış. Ayrıca burnumun uç kısmı da düşüktü. 3 işlemi de tek bir operasyonda başarı ile sonuçlandırdı.
y.....
Haşim hocama 25 gün önce burun ameliyatı oldum. Burun eğriliği ve burun eti sağlığımı olumsuz etkiliyordu. Doktor beyle ilk görüşmem sırasında her soruma yanıt aldım. Ameliyat günü biraz heyecanım vardı. Doktoruma güvenim sonsuz olduğundan rahatlıkla girdim ameliyata. Çıkınca çok ciddi bir ağrım sızım olmadı. 2 hafta sonra alçı çıktı. Çok heyecanla aynada kendimi gördüğümde, mutluluktan ağladım.
c.....
Rinoplasti için bu siteden bulduğum doktor beye burun estetiği oldum. 4 ay olmasına rağmen hala biraz ödem var. görüntüsü çok hoşuma gitti. İlk muayeneden son ana kadar olan süreçte doktor beyin süreci yönetmesi çok iyiydi
Uzun araştırmalarımız sonucunda bulduğumuz doktor beye kızımın bademcik ameliyatını yaptırdık. Çocukların doktor korkusunu yenmesini sağlayan bir doktor. Güzel bir ameliyat geçti ve şuan kızım çok iyi.
Haşim bey çok dakik ve ilgili. Burun estetiği olmadan önce gittiğimde çok ilgilendi, operasyonun aşamalarını anlattı. En yakın güne randevu alarak burun estetiği oldum. Burnum kemerli ve yüzüme orantısız buluyordum. Şuan kemiğin olmaması ve tam yüzüme uygun olması çok hoşuma gitti.
c.....
Hastasıyla yakından ilgilenmesi randevu saatine uyulması çok iyi. Burun estetiği tampon konusu tedirgin ediyordu. Hasim hocamın eli çok hafif hiçbirşey hissetmedim. Ameliyatımdan çok memnun kaldım. Sonuç beni mutlu etti. Hocamı herkese tavsiye ederim işini hakkıyla yapıyor
Haşim Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haşim Aydın, Kulak Burun Boğaz. Size Haşim Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Haşim Aydın adresi nerede?Haşim Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelerarasıi Mithatpaşa Caddesi Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haşim Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haşim Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haşim Aydın hangi dilleri konuşuyor?Haşim Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haşim Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haşim Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haşim Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haşim Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Haşim Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (11)Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balçova bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları