si...r
çok bilgili,tecrübeli ve de pratik çözümler bulabiliyor hastası cok oldugundan yeteri kadar zaman ayıramıyor
en...u
30 yasındayım ve doktara gitmekten nefret ederim fakat aynaya baktığımda burnum hep kıpkırmızı ve suya benzer hafif bir akıntı var ve dısarda uzun sure kaldığım zaman gözlerim kızarıyor bugunu kadar bircok k.b.b. dr.cıktım çare olamadılar HAŞİM BEY 2dk muayeneden sonra yazmış olduğu ilaçlarda düzeldim haşim bey e TEŞEKKÜRLER
Haşim Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haşim Bayram, Kulak Burun Boğaz.
Haşim Bayram adresi nerede?Haşim Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adapazarı Merkez Belediyesi Karaman Belediye Polikliniği Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haşim Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haşim Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haşim Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haşim Bayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haşim Bayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haşim Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Haşim Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları