Kızılırmak Mahallesi 1450 Sokak 9/13 Ulusoy Plaza Kat:4 Daire:13 Çukurambar, Ankara
Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biventriküler Pacemarker
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Da Vinci Robotik Cerrahi
Damar Ameliyatları
Damar Cerrahisi Ameliyatları
David Ameliyatı (Prosedürü)
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Disseksiyon Ameliyatları
Holter Izlemi
Homogreft Kapak
Homosistein
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Jackson Pratt Dren
Mikrovasküler Kırpma
Mikrovasküler Oklüzyon
Minimal Invaziv Cerrahi
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Ross - Konno Ameliyatı
Ross Ameliyatı
Skleroterapi
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
TEVAR (Endovasküler Tedavi)
Haşmet Bardakçı Muayenehanesi
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Torakotomi
Yenidoğan Kalp Ameliyatları
Yüzeyel Ekokardiyografi
Çocuk Kalp Ameliyatları
y....s
Bacağımdaki şiş damarım sebebiyle ile Haşmet Hocaya geldim.Muayenesinde ekibiyle birlikte gerekli incelemelerini yaptı ve bana tüm ayrıntılarını anlatarak sol vena safena magnada venöz yetmezliğimin olduğunu yani iç damarlarımdan birinde kaçak olduğunu, tedavi ettirmem gerektiğini söyledi.Doktorumun yaptığı uzun incelemeler ve açıklamalar benim doktoruma olan güvenimi sağladı ve önerdiği tedavi olan radyofrekans ablasyon işlemini yaptırmaya karar verdim.Şu an 1 ayı bitirmiş bulunmaktayım ve sonucumdan çok memnunum.Görüntü beni çok rahatsız ediyordu artık o görüntü yok.Bu süreçte doktorumun tüm tavsiyelerine uydum söylediği varis çorabını, kremleri ve ilaçları düzenli kullandım.Haşmet hocam hem işinde hem de hasta ile olan iletişiminde çok başarılı benim gözümde. Kendisinin her zaman beni güler yüzle karşılaması da benim doktoruma mutlu gitmemi sağladı.Varis problemi olan herkes için Haşmet hocamı gönül rahatlığıyla öneririm.
ya...n
Eşimin varis ve pıhtı atma sorunu oldu. Ameliyat öncesi yaklaşık 2-3 aylık hocamızın uyguladığı ilaç tedavisini uyguladık ve nihayet geçen hafta her iki bacaktan ameliyatımızı olduk. Hocamız gerek doktor olarak gerekse bir insan olarak gerçekten kaliteli karakterli tecrübeli dürüst ve işinin ehli birisi. Bize başından itibaren süreci ve olabilecekleri yapmamız gerekenleri, yapmamamız gerekenleri tek tek anlattı. İlk kontrolü de bugün yaptı. Çok şükür herşey yolunda ve sorunsuz. Eşim ameliyat olduğu gün narkozun etkisi geçer geçmez ayaklandı. Normal hayatına da devam eder hale geldi. Ağrı ve sorunları da neredeyse bitti. Hocamız ve muayenehanesinde çalışan ekibi çok iyi. Yaklaşımları karşılamalaları bilgilendirme ve yardımları. Hepsi çok değerli insanlar. Hocamız ameliyat sonrası 1 yıllık süreçte de düzenli aralıklarla kontrole çağırıyor, işinin arkasında duran birisi yani.
pı...t
1 ay öncesinde yıllardır beklettiğim iki bacağımdaki varislerden riskli bir ameliyat oldum. Riskli olmasından dolayı çok korkuyordum fakat Haşmet Hocamın sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Şu an çok rahatım ve çok memnunum. İyi ki Haşmet Hocam’ı tanımışım.
el...k
Haşmet hocamla annemin ameliyatını yapması ile tanıştık. 28 yaşındayım ve iki bacağımda da inanılmaz ağrım oluyordu hocamın muayenesi sonrası iki bacağımdaki damarların gidişatı pek iyi değildi acil ameliyat olmama karar verdi. Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim eylül ayında üstelik. Ameliyat sonrası da benim için çok rahattı. Haşmet hocam tanıdığım en kibar en muazzam doktor insanı rahatlatan dinleyen önem veren yani kendisi her güzel şeyin fazlası iyi ki varsınız
r....d
6 Nisan 2024 te ,iç varis ameliyatımı yaparak,yaşamıma konfor kazandıran mükemmel bir hekimdir Haşmet Bey...Gerek bilgi ve donanımıyla,gerek ilgili personeli ve hastayı motive eden ,
güven veren süreç yönetimiyle çok duyarlı ve profesyonel bir hekim ile varis ameliyatı olduğum için çok dua ediyorum Haşmet Beye ve personeline
2024 Ocak ayında Haşmet hocamla tanışma fırsatı buldum ve 2 hafta sonrasında venöz yetmezlik hastalığım sebebiyle hocamız beni ameliyat etti. Gerek ameliyat öncesi süreçte, gerek ameliyat esnasında gerekse ameliyat sonrasında hocamın ve ekibinin ilgi ve alakası taktiri hak ediyor. Tüm ekibin profesyonelliği, hocamızın hastaları ile kuvvetli iletişimi, süreci her daim takip ediyor olmaları, hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor olmaları ve buna benzer sayamadığım onlarca sebepten dolayı Haşmet hocam ve ekibiyle ameliyat sürecimi tamamlamış olmaktan çok memnun kaldım. Çevremde kalp damar problemi olan eşim dostum herkese özellikle varis tedavisi konusunda Haşmet hocamı şiddetle tavsiye ediyorum.
öz...
11 Ocak Perşembe günü kapalı varis ameliyatı oldum çok geciktirmiş ve ilerletmiştim çokda korkuyordum birçok uzman görüşü de aldım ama Haşmet bey ilk görüşmemizde güvenimi kazandı ve uzatmadan ameliyat kararını aldım çokda başarılı geçti köpük tedavisine başlayacağız oldukça memnunum
Merhabalar,
Mesleğim gereği uzun saatler ayakta kalıyorum . Varis ağrılarım ve şişliklerim
Hayat kalitemi olumsuz etkiliyordu.Yıllardır
ameliyat olmaktan kaçtım .Uzun araştırmalarım sonrasında Sosyal medyadan Haşmet hocama ulaştım. . Hocama muayene olduktan sonra aynı gün ameliyat olmaya karar verdim. Hocam ameliyatımı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi .2 bacağımdan ameliyat olmama rağmen aynı gün yürüyerek hastaneden ayrıldım. .20 gün sonrasında tekrar çalışmaya başladım .
Bacaklarıma şişlikten oturan pantolonlarım
Artık bol geliyor.Hayat konforum arttı.
fa...t
Merhabalar ben yillardir venöz yetersizlik yani ic varis hastaligi ile mucadele ettim ve gitmedigim yer kalmadi en son hasmet hocamizin bir yil once amaliyat hastasi ile tanistim ve butun sikintilarimdan kurtuldum demisti ve o gun benim hayatim degisti ic sesim beni hasmet hocama goturdu ,guler yuzu samimiyeti sicakligi amaliyat oncesi ve sonrasi anlatilmaz yasanir iyiki siz hocam . Amaliyat haneye hocamla beraber indik en son hatirladigim sohpet ediyorduk sonra kendimdeydim ve evimde gibi hissettim kendimi hic tereddut etmeyin ve sagliginizi emin ellere teslim edin ekibinize ve size minattarim hocam iyiki tanidim sizi , bana sizi anlatan bayana dua ediyorum sizin ile karsilasmama vesile oldu isi gucu rast gelsin insallah dualarim sizinle (fatma yakut)
ek...n
Varis ameliyatı korkumu Haşmet hocamın sayesinde yendim ve varislerimi hocanın usta ellerine bıraktım. Operasyondan sonra aynı gün hastaneden yürüyerek çıktım. Haşmet hocama ve ekibine minnettarım, teşekkürlerimi sunuyorum.
Haşmet Bardakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haşmet Bardakçı, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Haşmet Bardakçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Preoperatif Değerlendirme, Norwood Ameliyatı, Variköz Ven Skleroterapisi, Holter Izlemi, Nükleer Stres Testi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi), Pacemarker Implantasyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi.
Haşmet Bardakçı adresi nerede?Haşmet Bardakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1450 Sokak 9/13 Ulusoy Plaza Kat:4 Daire:13 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haşmet Bardakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haşmet Bardakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haşmet Bardakçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haşmet Bardakçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Haşmet Bardakçı hangi dilleri konuşuyor?Haşmet Bardakçı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haşmet Bardakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haşmet Bardakçı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Haşmet Bardakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 137 hasta / danışan, Haşmet Bardakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Haşmet Bardakçı hangi sigortaları kabul ediyor?Haşmet Bardakçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları