İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü, Afyonkarahisar
se...m
Şimdiye kadar tanıdığım en iyi doktorlardan birisi böbrek taşı rahatsızlığımdan dolayı haşmet hocama geldim o kadar nazik kibar hastasıyla ilgili ki ameliyatım çok iyi geçti 3.5 cm büyüklüğünde böbrek taşı kırdı ve hiç bir şekilde ağrı hissetmedim sizi yetiştiren anne babadan Allah razı olsun.
Haşmet Bey, böbrek taşı ameliyatımı yaptı. Her şeyden önce çok iyi bir insan. Hastasıyla yakından ilgileniyor. Ameliyatın ertesi günü taburcu oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
pv...k
hastasıyla çok yakından ilgileniyor.hastalıklar ile igili detaylı bilgilendiriyor ve bunu yaparken gayet nazik davranıyor.hızlı, alakalı, başarılı ve... insan !!!
Haşmet Sarıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haşmet Sarıcı, Üroloji.
Haşmet Sarıcı adresi nerede?Haşmet Sarıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmiryolu 7.Km Çetinkaya Kampüsü Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haşmet Sarıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haşmet Sarıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haşmet Sarıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haşmet Sarıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haşmet Sarıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haşmet Sarıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Haşmet Sarıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.