Lisans eğitimimi İstanbul Okan Üniversitesinde Onur Derecesi ile tamamladıktan sonra 2019 yılında İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde (Ok Meydanı Eğitim Araştırma) stajımı tamamladım. Psikoloji,Yüksek Lisans programını tamamlayarak Uzman unvanını almaya hak kazandım. 2023 yılında Antalya Belek Üniversitesi'nin kurumsal psikolojik danışmanlığını yaptım.
Öğretim Görevlisi olarak derslere girdim. Aynı zamanda çeşitli özel kliniklerde aktif olarak danışan gördüm.
Şuanda aktif olarak kurucusu ve sahibi olduğum Psikotalya Terapi Merkezi'nde yetişkin,çocuk,ergen alanlarında danışanlarıma hizmet vermekteyim

Kepez Mah. 3283. Sk. No:51, Kepez, Antalya

Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +2 daha fazla

Ş
Konum: Psikotalya Terapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Öfkemi kontrol edemediğim için desteğe ihtiyacım olduğunu fark etmemle Hasret hocama gitmem bir oldu. Profesyonel yaklaşımı sayesinde sadece öfke değil bir kaç probleminde kısa sürede çok güzel üstesinden geldik. Oğlumda da inanılmaz hırçınlık, ağlama krizleri, vurma, bağırma gibi şeyler yaşıyorduk. Oyun terapileriyle oğlumda da güzel değişimler aldık. Birlikte destek alıyoruz ve yıldızımız oldu yeniden doğuşumuz oldu.

Ç

İnternetten ulaştım kendisine. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyordum, o yüzden başvurdum. Hayatıma güzel dokunuşları olan Hasret Hocam'ın, süreçten şu an memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hayatımda giden olumsuzluklardan dolayı bir süre psikolog aradım. Kimseye kendimi açamadım ama Hasret Hanım beni daha rahat ve daha özgüvenli hissettirip psikologlara olan bakış açımı değiştirdi.

Konum: Psikotalya Terapi Merkezi Bireysel Terapi

Hasret hanımla 20 seanstan fazladır beraber bir yoldayız.bu yol kendimi tanımam,anlayabilmem ve sevmem için çıkılmış bir yoldu ve iyi ki bu yola hasret hanımla birlikte çıkmışım.kendisinin desteğini ilgisini hep üzerimde hissettim ve hissetmeye devam ediyorum.herkese tavsiye ediyorum ve tavsiye ederken de ekliyorum bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik ve yatırımmış bu.

Uzm. Psk. Hasret İşlek

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Hasret hocam ile seanslarımız çok samimi ve güzel geçti. Kızım kendi ablası gibi çok seviyor bizi, hep güler yüzlü, içten ve samimi karşıladı. Seanslarına koşarak gidiyor. Çocuğum henüz 12 yaşında olmasına rağmen kaygı problemi, kendinden büyük davranması, olaylara çok olgun bakması, kardeşinin tüm problemlerini üstlenmek istemesi, annemi rol model alması ve onun gibi davranmak istemesiydi. Bize her konuda yardımcı oldu, hep yanımızda hissettik. Canım Hasret hocamız.

Hasret Hanımla terapi sürecime bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Yoğun bir kaygı hali, anksiyete ve öfke kontrol sorunum vardı. Zaman geçtikçe bu durumun kendime ve aileme zarar verdiğini fark ettim ve uzman bir görüş almanın bana faydalı olabileceğini düşündüm. Hasret Hanımın beni dinlerken cana yakın, samimi tavrı, aynı zamanda profesyonel yaklaşımı ve donanımı beni güvende hissettirdi. Sayesinde birçok farkındalık kazandım. Farklı bir bakış açısı ile bakmamı sağladı. Yaşadığınız sorunları sizden daha iyi anlayan ve anlatan bir terapist kendisi. Hayatında destek alma ihtiyacı yaşayan herkesin kendisi ile tanışmasını isterim. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

Z
Randevu doğrulandı
Konum: Psikotalya Terapi Merkezi Deneyimsel Oyun Terapisi

Hasret hanımdan hem bireysel hem de kızım için oyun terapisi alıyorum. Daha önceki terapi denemelerimin aksine, hasret hanımın dinlerkenki samimiyeti ilk defa devam etme konusunda beni motive etti. Kızımla olan iletişimi de çok iyi. Mesleki tecrübesiyle ve yaptığı çıkarımlar, verdiği tavsiyelerle de güvenimi kazandı. Terapi ilerledikçe çok daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum.

Uzm. Psk. Hasret İşlek

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Konum: Psikotalya Terapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Duygusal olarak geçirdiğim zor günlerde yolumun kesiştiği harika bir insan . Aldığım terapi yolcuğu Hasret hanım sayesinde harika geçti.

Hasret Hanıma bir arkadaşımın öneri ve tavsiyesiyle ulaştım. Anksiyete ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Şu an devam ediyoruz, süreç çok güzel ilerliyor benim için. Kendisinin samimiyeti, güler yüzü ve işindeki tecrübesinden çok memnunum. Kendisiyle iyi ki yollarımız kesişti. İşini severek yapan psikologlardan bunu hissettiriyor. Çevreme de kendisinden bol bol bahsediyor ve öneriyorum. Sadece sizi susup dinleyen değil, o sohbette farkındalıklar yaratan biri. Yaptığı testlerle süreçteki ilerlemenizi de çok rahat şekilde görebiliyorsunuz.

Hasret hocama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. O dönemde kaygı problemim olduğunu düşünüyordum. Haftada bir seans şeklinde terapiye başladık. Hocam bu süreçte ayrıca depresyonda da olduğumu tespit etti. Hasret hocamın yaşadığım problemleri anında algılayışı ve anlayışı sayesinde birçok sorunu aştığımı düşünüyorum. Çevremdeki herkese tavsiye edebileceğim biri.