Aft, İstanbul
Nispetiye mah. Aytar cad. Dilek Apt. No:28. Beşiktaş, İstanbul • Harita
Mehmet Ali Güven Muayenehanesi
Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaİnkılap Mahallesi Küçüksu Caddesi No:65, Ümraniye • Harita
Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi Arzum Apt. No: 354 D: 8, İstanbul • Harita
Emre İlhan Muayenehanesi
İncirli Cad. No: 89 Bayrak Apt. Daire: 7, İstanbul • Harita
Mert Bilgili Muayenehanesi
Bahçelievler Mh., Talatpaşa Bulvarı, Begonyalı Sokak, No: 7-9, Bahçelievler • Harita
İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A, Kadıköy • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
İnönü Mah. Cumhuriyet Cad. No:99 Kat 6 Harbiye, İstanbul • Harita
Prof Dr Ender İnci
Yeni Mahalle Abdülhalik Renda Caddesi no :24/2 Pendik, İstanbul • Harita
Uğur Harputluoğlu Muayenehane
Esentepe Mah. Anadolu Cad. AND Pastel Sitesi A Blok No: 5/2 Kat: 2, Kartal • Harita
Uzm. Dr. Dilek Eryılmaz Muayenehanesi
Yenibosna Merkez , Çobançeşme mahallesi, Fatih caddesi . No:1 /8, İstanbul • Harita
Central Hospital
Mecidiyeköy, Honeycomb Plaza, Atakan Sk. No:7 Kat: 7 daire 26, İstanbul • Harita
Dr. Mustafa Kavuğudurmaz
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85 Bakırköy, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Hande Ulusal Muayenehanesi