Ağız Kokusu, Diyarbakır

• Medya Mahallesi Mahabad Bulvarı 629/1 Önya Park Plaza B-Blok Kat:2 No:7 Kayapınar / Diyarbakır, Diyarbakır Harita

Dt. Zelal Pınar Aktan Muayenehanesi

• Mezopotamya, Kayapınar Harita

İnci Diş Kliniği

• Fırat Mh. Mezopotamya Cad Şehr-i Emin 2 Konutları 50 mt. Yol Üzeri Yeni Stad Kavşağı, Yeni, Stad Yolu, Harita

Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Mevlana Halit Mah.Hatboyu Cad.406Sok. Begtaş1Apt.Kat:1/3, Diyarbakır Harita

Murat Yiğitalp Muayenehanesi

• Ekinciler Caddesi Kalender Plaza Kat:3, Diyarbakır Harita

Hikmet Bozyel Diş Kliniği

• Fırat Mahallesi Mezopotamya Bulvarı No:23/C Blok Şehri Emin 2 Sitesi, Diyarbakır Harita

Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Doç. Dr. Bayram İnce

Endodonti, Diş hekimi

Diclekent, Diyarbakır Harita

Tuna Estetica Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

İç hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Dicle Ünv.Kampüs Mevkii, Diyarbakır Harita

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazla

Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar Harita

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Adnan Menderes Mahallesi Kurtuluş Caddesi No: 317/AI Macera Parkı Karşısı, Diyarbakır Harita

Ramazan Adsız Muayenehanesi

Kulak burun boğaz

Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar Harita

• Medya Mah,629 Sok.HMT 21 Plaza A-Blok K:2 No:6, Diyarbakır Harita

Melahat Şimşek Muayenehanesi

• Peyas Mah. 225 Sok. K.C Polat Sitesi Villaları No: 3 (Yeniyol Opet Petrol Arkası), Diyarbakır Harita

Doğudiş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Doğudiş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Mahabad Bulvarı Azel Çetin Durmaz Residance 1. Etap no: 27/B 75 Metrelik yol Fırın-ci Yanı, Diyarbakır Harita

Kenan Koray Külahcı Muayenehanesi

Static Map Image