Akciğer Tüberkülozu, Yenimahalle
Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Liv Hospital Ankara
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaGn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören • Harita
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya, Ankara • Harita
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Sanatoryum Cad., Keçiören • Harita
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle • Harita
Medical Park Ankara Hastanesi