Akciğer Zarı (Plevra) Hastalıkları, Beşiktaş
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Valikonağı Cad. Poyracık Sk. Çamlıbel Apt. No 51-1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
PROF.DR. ADALET DEMIR (MUAYENEHANESİ)
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk., Beşiktaş, Beşiktaş • Harita
Prof. Dr. Hasan Fevzi Batırel
Cumhuriyet Mah Gürpınar Yolu Cad, Şafak Sokak, E Blok No:1,, İstanbul • Harita
Beykent Üniversitesi Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul • Harita
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No:13 Terrace Fulya Center 2 Kat 8 Daire 36 Fulya, İstanbul • Harita
DR. SALİH CÜNEYT AYDEMİR MUAYENEHANESİ
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
Doç. Dr. Gökhan Ergene
Doç. Dr. Güven Olgaç
İstanbul • Harita
Muayenehane
İç hastalıkları, Nefroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaTıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul • Harita
Doktor Muayehanesi
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaBaşıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
Op. Dr. Fatma Şimşek
Vatan Cad.No:19 Fatih, İstanbul • Harita