Alkol Bağımlılığı, Kocasinan
Özel Erciyes Hastanesi
Sanayi Mah. Kocasinan Blv. No:17, Kayseri • Harita
Psk. Esin Çağlar
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Diyetisyen, Psikiyatri
, Psikoloji, Pedagoji, Ergoterapi, Aile danışmanlığı Daha fazlaGevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaGevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15, Kocasinan • Harita
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Uzm. Dr. Zaliha Akkadın Candan
Psikiyatri