Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, İzmir
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Dyt. Merve Yaman
Diyetisyen
Haci İsa Mah. 75.Yıl Cumhuriyet Caddesi No:67 Kat:1 Daire:2 Urla, İzmir • Harita
My Diyet Beslenme Danışmanlığı
Yalı Mahallesi 6436 Sokak No:50/27 Biva Suit, İzmir • Harita
Diyetisyen Ayşe Ecem Kral Kasap
Yenimahalle Mah. 8200/4 Sk. No:10, İzmir • Harita
Dyt. Buse Baykurt
Adalet mahallesi manas bulvarı yanyolu no:12 35530 (center office), İzmir • Harita
Beyza Yavuz Beslenme ve Diyet Merkezi
İzmir • Harita
Dyt. Ece Esendir
Umur Bey Mahallesi 1497. Sokak No : 5 / B Alsancak, İzmir • Harita
CFA Training Club
Atıf Bey Mahallesi, 67 Sokak, No:45, Daire:2, Kat:1 Kılıç Plaza Gaziemir/İzmir, İzmir • Harita
Merve Yalçın Kliniği
Ataşehir Mah. 8211/8 Sk. No:23, İzmir • Harita
Dyt. Roja Dilan Durgun
İzmir • Harita
Özel muayenehane
Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Dermatoloji, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Kulak burun boğaz, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaBahçelerarasıi Mithatpaşa Caddesi, Balçova • Harita
Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Dyt. Aleyna Yıldırım
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Dyt. Sıla Yeşilyaprak
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
Bahriye Üçok mh. 1762 sk. No:15 K:4 D:4 Karşıyaka, İzmir • Harita
Özge Bayraktar Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Kazım dirik mah. Ankara cad. 284 sokak. No :2 Folkart Time Ofis 2 blok, kat :7 daire 711, İzmir • Harita
Diyetisyen Pınar Ergül Muayenehanesi
Manisa Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme