Aşırı Kilo Alımı, İstanbul
Bağdat Caddesi Bostan Tüccarı Sokak No:5/13, Kadıköy • Harita
FitArt Beslenme Danışmanlığı
Dyt. Dilay Ziroğlu
Diyetisyen
Sinanpaşa Mahallesi ıhlamurdere cad. No:25 kaya apt. Kat:3 D:5, İstanbul • Harita
Dilay Ziroğlu Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Rüzgarlıbahçe Mah. Cumhuriyet Cad. No:39 Hasoğlu Plaza K.2 D.44 Kavacık, Beykoz • Harita
Yeni Bir Diyet Danışmanlık Kavacık
Meşrutiyet Mah. Vali Konağı Cad. Osmanbey Apt. No:117/7 Nişantaşı, Şişli • Harita
Yeni Bir Diyet Danışmanlık Nişantaşı
Uzm. Dyt. Soner Sinan
Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/9, Bahçelievler • Harita
İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi
Dyt. Gizem Şeber
Diyetisyen
Kocatepe,Nimet Abla İş Merkezi,Recep Paşa Cd. No:18 Kat:4 Taksim, İstanbul • Harita
Gizem Şeber Muayenehanesi
Dyt. Kamile Altın
Fatih caddesi,Fatih Apartmanı No:14 K:2 D:3, Yalova • Harita
Kamile Altın Sü Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Uzm. Dr. Ender İskender Kurugöllü
İç hastalıkları
Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Gümüşpala Mah. Yeniyuva Sok., İstanbul • Harita
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi
Abdurrahmangazi Mahallesi Ebubekir Caddesi No:16//4 Meydan Plaza, Sancaktepe • Harita
Dyt. Buse Türkyılmaz
Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMerkez Mah.Belediye Cad.No:26/A Kemerlife Çarşısı, İstanbul • Harita
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
İstanbul • Harita
Doktor Muayehanesi
Yerebatan Cad.Salkımsöğüt Sok.No:9 Yerebatan Basın Disp.Cağaloğlu, İstanbul • Harita
Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Basın Semt Polikliniği
İstanbul, İstanbul • Harita
Selcen Uçar Muayenehanesi
Alemdağ Caddesi No:19/10, İstanbul • Harita
Zeynep Özdilek Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokağı No:46/G-206 Akasya Acıbadem Evleri A1, Üsküdar • Harita
Diyetiko
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih • Harita
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi