Asperger Sendromu, İstanbul
Zuhuratbaba Mah İncirli Cad Yavuzevler Mektep Sok No:2 D: 4, İstanbul • Harita
Logopedi Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi
Uzm. Dr. Güçlü Ayaz
Çocuk ve ergen psikiyatrisi
Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi Güneş Konak Ap. No: 65 D: 17 Kat:4, İstanbul • Harita
Güçlü Ayaz Muayenehanesi
Psk. Fatma Deniz
Psk. Hatice Ada
Merkez, Vefa Sk. 22/A, İstanbul • Harita
Özel Logos Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Aldemir Sok.Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi K:1 No:29-34, Başakşehir • Harita
Psikolaj Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Psk. Merve Koldaş
Psikoloji
Büyükşehir mahallesi Cumhuriyet caddesi no 1 Ekinoks Residence 1 blok kat 8 dr 114, İstanbul • Harita
Psk. Merve Koldaş
Uzm. Kl. Psk. Tamer Karaokçu
Psikoloji
Bağdat Caddesi, Bağlarbaşı mah, Mor Lale Sokak, No:24, D:11, Kemalbey Apt., İstanbul • Harita
ARES Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Uzm. Kl. Psk. A. Sena Ayhan Nuraltan