Balgam, Maltepe
Dr. Esengül Keleş Özel Muayenehanesi
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
Cevizli Mah. Toros Cad. No : 86, İstanbul • Harita
İstanbul Onko Özel Tıp Merkezi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
Sanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe • Harita
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaSanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ortodonti, Metabolik cerrahi Daha fazlaYalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe • Harita