Bebeklerde Gaz Sancısı (Colic), Kayapınar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır • Harita
İç hastalıkları, Nefroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaPeyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır • Harita
Huzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18, Kayapınar • Harita
Fırat Mah. Mahabat Bul. Mega Arslan Cd. No:77, Diyarbakır • Harita
Uzm. Dr. Ahmet Aydınalp Muayenehanesi
Selahattin Eyyübi Mahallesi Aydın Aslan Bulvarı No:50, Bağlar • Harita
Huzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18, Kayapınar • Harita
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaHastane Kavşağı, Diyarbakır • Harita
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk cerrahisi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaUrfa Yolu, Diyarbakır • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaSelahattin Eyyübi Mahallesi Aydın Aslan Bulvarı No:50, Bağlar • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaTalaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaHuzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18, Kayapınar • Harita
Uzm. Dr. Fesih Aktar
Urfa Yolu, Diyarbakır • Harita