Bel fıtığı, Antakya
Erler Cad.Öğretmenevi Krş, Hatay • Harita
Hatay Kırıkhan Özel Bilim Hastanesi
Kavaslı Mah. Uğur Mumcu Cad.No:101 İskenderun Yolu, Hatay • Harita
Özel Defne Hastanesi
Turunçlu mahallesi bahriyeüçok caddesi zirveye ilkadım özel eğitim merkezi, Antakya • Harita
Zirveye İlkadım Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Üroloji
, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaİ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16, İskenderun • Harita
Mehmet Kafadar Cad.No:51, Hatay • Harita
Hatay Antakya Devlet Hastanesi
Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi No:57/C Miçoogulları Apartmanı Simi Pilates, Hatay • Harita
Fzt. Gizem Geçkalan
Proloterapi, Sertifikalı medikal estetik
General Şükrü Kanatlı Mh. Atatürk Cd. Kat:4 Daire:9, Hatay • Harita
Özel M&D Ayrancı Kliniği
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi genetik, Fizyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaFevziçakmak Mah. Hastane Cad.No:38, Antakya • Harita
Fzt. Mehmet Ali Nuraydın
Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Odabaşı Mah. Atatürk 10 Bulvarı No:47 Selahattin Öztürk Aprt. K:2 D:6, Hatay • Harita
Atlas Kayropraktik Sağlıklı Yaşam Merkezi
Fzt. Nazlıcan Aksakal
Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Hatay, Hatay • Harita
Fzt. Nazlıcan Aksakal
Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü
İç hastalıkları, Hematoloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaSerinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü, Hatay • Harita
Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaNumune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun • Harita
İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16, İskenderun • Harita