Bel fıtığı, Şişli
Uzm. Dr. Sibel Üstün Özek
Nöroloji
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dikilitaş Mahallesi Ayazmaderesi Caddesi No:6/2 Kat:6 Daire: 7 Vadi Fulya, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Bekir Yavuz Uçar Muayenehanesi
Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş • Harita
Liv Hospital Ulus
Özel Academic Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Halaskargazi Cad.Yasan İşmrk. No-101 K-7, İstanbul • Harita
Nihat Dilşen Muayenehanesi
Adnan Saygun Cad.No:21/B Ulus, İstanbul • Harita
Fizyoplus Ftr Merkezi
Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Natal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Nispetiye Mahallesi Aytar Caddesi Erdölen İş Merkezi No: 38/13, Beşiktaş • Harita
Natal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Levent, Karanfil Sokak No:8, İstanbul • Harita
Fzt. Mustafa Mutlu
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Galata Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMeclisi Mebusan Caddesi No:19 Salıpazarı, Beyoğlu • Harita
Özel Galata Tıp Merkezi