Beta Mikrobu, İstanbul
Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Hospital
Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu • Harita
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
Zeytinlik Mah. (Yeni Ataköy 2-5-6. Mah) Rauf Orbay Cad. No.4 Yalı Ataköy C Blok B Girişi D:29, İstanbul • Harita
Op. Dr. Muhammet Dilber - İstanbul Burun Estetiği
Küçükbakkalköy Mahallesi, Işıklar Cd. 35/A, 34750 Ataşehir/İstanbul, Ataşehir • Harita
Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Terrace Fulya Center 2 No:13 /65, İstanbul • Harita
Fehmi Döner Muayenehanesi
Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş • Harita
Liv Hospital Ulus
Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Fulya Terrace Center C-1 Blok Daire:56, İstanbul • Harita
Fatih Sadıkoğlu Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:280/15 Erenköy, İstanbul • Harita
İrfan Gözübüyük Muayenehanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi