Bipolar Bozukluk, Eyüp
Başakşehir, İstanbul • Harita
Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra Dur
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi Daha fazlaKaradolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp • Harita
Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Göktürk Merkez Mahallesi Tan Sokak No:1/15 Kemer Corner Sitesi İnci Apartmanı, İstanbul • Harita
Psikiyatri&Psikoterapi Kliniği
Halkalı Merkez, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Evleri, A Blok, D:82, İstanbul • Harita
Vita Akademi
Bağlarbaşı mahallesi güllü sokak No:1 Daire 1, İstanbul • Harita
TeraHayat Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Özel Medicine Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBarbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Başakşehir Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No:9/5, Başakşehir • Harita
Zen Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Başakşehir Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi Ebik iş Merkezi, No:9/5, İstanbul • Harita
Özel muayenehane
Karagümrük, Kaleboyu Cd. No:45/1, İstanbul • Harita
İyi Gün Psikoloji
Başak Mahallesi 4. Etap 1. Kısım B 24 Blok Daire 4, İstanbul • Harita
Ayna Psikoloji
Fulya No: 17/1, İstanbul • Harita
Psk. İpek Delikkulak
Başakşehir Mah., Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad., Ebik İş Merkezi No/20, İstanbul • Harita
Psk. Yasemin Baykan