Böbrek Kisti, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Çevre Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla • Harita
Okan Üniversitesi Hastanesi
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten Cad. No 11-13, Fulya Terrace Center 2 Daire 73 34394 Şişli/ istanbul, İstanbul • Harita
Modern Üroloji
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, 34396 Sarıyer/İstanbul, İstanbul • Harita
Liv Hospital Vadistanbul
Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Hakkı Yeten Cad. No:19 Teşvikiye Mah. Unimed, D K2 :No: 19,, İstanbul • Harita
Dr. Tuncay Taş Üroloji, Androloji Kliniği
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad no 11-13, Fulya Terrace Center 2 Daire 103, kat 15, Şişli/ İstanbul, İstanbul • Harita
Ürolife Klinik
Kartal KIZILAY Hastanesi.
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaÜniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Fevzi Çakmak Mah. Hekimsuyu Cad. No:26/34, İstanbul • Harita
Avrasya Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10 Kısım E5 Yan Yol No:12 Nivo Ataköy A Blok Daire:51, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mustafa Atak
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita