Böbrek Tümörü, Beşiktaş
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Merkez, Kaptanpaşa Mahallesi Okmeydanı Kavşağı, Darülaceze Cd. No:14, İstanbul • Harita
Şişli İnternational Kolan Hastanesi
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, 34396 Sarıyer/İstanbul, Beşiktaş • Harita
Liv Hospital Vadistanbul
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul • Harita
Liv Vadi İstanbul Hastanesi
Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, İstanbul • Harita
İstanbul Başkent Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Hakkı Yeten Cad. No:19 Teşvikiye Mah. Unimed, D K2 :No: 19,, İstanbul • Harita
Dr. Tuncay Taş Üroloji, Androloji Kliniği
Cemil Aslan Güder Sok.No:8, İstanbul • Harita
Harbiye mah. Maçka Cad. Beyaz Apartımanı No:15 Daire:5 Kat:2, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy Kliniği
Mehmet Akfan Sokak No:13-15 Koşuyolu Da: 1, İstanbul • Harita
Park 15 Muayenehaneleri
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Alemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Doktor Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaCemil Aslan Güder Sok.No:8, İstanbul • Harita
Cemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Prof. Dr. Hayri Murat Tunç