Boğaz İltihabı, Ankara
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Mustafa Kemal Mahallesi 2118.cadde Maıdan iş merkezi c blok kat:6 daire:61, Ankara • Harita
Hakan Balta muayenehanesi
Özel Koru Sincan Hastanesi
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaAkşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan • Harita
Özel Koru Sincan Hastanesi
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaAşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaGn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören • Harita
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik
Mustafa Kemal Mah 2118 Cad Maidan İş ve Yaşam Merkezi B Blok Kat 7 Daire 71, Ankara • Harita
Dr. Şahika Baysun
Mustafa kemal mahallesi, 2118 cadde, no:4 Maidan alışveriş merkezl C blok kat: 2 Angora klinik, Ankara • Harita
Doç. Dr. Yavuz Tokgöz Muayenehanesi
Birlik Mahallesi, Şehit Kurbani Akboğa Sokak, No:26, Ankara • Harita
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Turan Güneş Bulvarı, 630. Sk. No:6, Ankara • Harita
Özel Acıbadem Ankara Hastanesi
Dildevrimi Caddesi 41/9 Eryaman/Ankara, Ankara • Harita
Gülben Efes MUAYENEHANESİ
Demetevler 12. Cad., Ankara • Harita
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi KBB Kliniği
Caddeler, Ankara • Harita
Üniversite
Büyükesat Mahallesi Uğur Mumcunun Sokağı 67/13, Ankara • Harita
İpek Türktaş Muayenehanesi
Balkiraz Mah Mamak Cad. No:6, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi Akademik Yerleşke Binası
Kızılırmak Mah. 1443 Caddesi. 1071 Plaza B Blok K:7 D:58 Çukurambar, Ankara • Harita
Op. Dr. İbrahim Hıra Muayenehanesi
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Mustafa Kemal mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:274/2 c2 blok Daire 25 Mahall Ankara, Ankara • Harita
Prof. Dr. Suna Emir - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde Maidan İş Merkezi No:4C/1 Kat:2, Ankara • Harita
Selma Aydın Muayenehanesi