Bölgesel Yağlanma, Bakırköy
ZUHURATBABA MAH. İNCİRLİ CAD. VOLKAN NO: 77 İÇ KAPI NO: 8, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Can İlker Demir Muayenehanesi
Kartaltepe mahallesi İncirli Caddesi no:42 kat:1 daire:6, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Özge Yöntem Günver Muayenehanesi
Kazlıçeşme mahallesi , kennedy caddesi Ottomare suites kat:5 no:102, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mehmet Can Ubur
FLOROFİS BİNASI
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85 Bakırköy, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Hande Ulusal Muayenehanesi
Zuhuratbaba İncirli caddesi, Haksever sok, No:2, Bakırköy, İstanbul • Harita
Nilgün Bahçetepe Muayenehanesi
Prof. Dr. Atakan Aydın
El cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Vankulu Sk Uğurlu Konakları. No:6 D:B Blok, D:1-2, İstanbul • Harita
İNORA | İstanbul Nöroloji, Ortopedi, Nöroşirurji
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Çobançeşme No:20 Ataköy Tower B Blok No:86, İstanbul • Harita
MD Aesthetics
Zuhuratbaba mah. İncirli cad. Gülderen sk. Yıldız Sitesi No:2/8 Kat:4 Daire:11, İstanbul • Harita
Sevin Özgül Muayenehanesi
Ataköy 7-8 - 9-10. kısım Mh. Çobançeşme e-5 Yanyol Cd. No:20 B/Blk. D:83, İstanbul • Harita
Trioklinik
Zeytinlik Mah. Halit Ziya Uşaklıgil Cad. N0:3 D:10, İstanbul • Harita
Ali Gürlek Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Ataköy Towers Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi No: 20/ 2 B Blok 4.Kat Daire:62 Bakırköy-İstanbul, İstanbul • Harita
Gökhan Okan Muayenehanesi
Özel Ataköy Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi