Burun Tıkanıklığı, Yüreğir
Yenibaraj mah. 68009 Sokak Nazar Plaza K:7 No:26 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Zekeriya Çetinkaya Kliniği
Kurtuluş Mahallesi Demokrasi Sokak No:32, Seyhan • Harita
Zeynep Erol Muayenehanesi
Çınarlı Mah. 61025 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi B Blok K:5 No:16 D:27, Adana • Harita
Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu
Reşatbey mahallesi,Gazipaşa bulvarı Bahri bey apartmanı no:3 kat:1/1, Adana • Harita
Epckozmetik gazipaşa
Çınarlı mahallesi 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok 6.kat, Adana • Harita
Emrah Efe Aslaner - Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Cad. MNS Plaza No:50 A Blok Kat:6 D:29, Adana • Harita
Dr.Ergün Kürün Kliniği Burun Sağlığı & Estetiği
Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı No: 36 Gezerşen Plaza Kat: 7 No: 23, Adana • Harita
Doç. Dr. Birgül Tuhanioğlu Muayenehanesi
Kurtuluş mah. Mithat Saraçoğlu caddesi Ali Şadibey apt. Ziyapaşa Özsüt üzeri A girişi 2.kat no:12/4, Adana • Harita
Kadir Özdamar Muayenehanesi
Kurtuluş mahallesi Şinasi efendi caddesi Aslı apartmanı no:27 kat :4 daire :4, Adana • Harita
Abdurrahman Bozkurttan Muayenehanesi
Kurtuluş Mahallesi, Ramazanoğlu Caddesi, Tevfik Bey Apartmanı, B blok, Kat:1, Daire:4, Adana • Harita
Osman Metin Yavuz Muayenehanesi
Dr. Mithat Özsan Bulvarı Kışla Mah. 4522 Sok. No:1 Yüreğir/ADANA, Yüreğir • Harita
Adana Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kurtuluş Mahallesi 64019 sk. Pakyürek İş Merkezi (Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi arkası ) Zemin Kat, Adana • Harita
Op. Dr. Niyazi Şimdivar Muayenehanesi
Kurtuluş Mah. Şinasi Efendi Cad. Şinasi Rezidans 1 Sitesi No:25 Kat:9 Daire:18, Adana • Harita
Ali Evlice Muayenehanesi
Çınarlı Mahallesi Sunar Nuri Çomu İş Merkezi B Blok K:12 D:125, Adana • Harita
Op. Dr. Levent Önür Muayenehanesi
Çınarlı Mahalles 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat 4 No :23 Seyhan, Adana • Harita
Güllü Korkmaz Solmaz
Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
Gazipasa Bul.Karadayı Apt. K.5 D.7, Adana • Harita
Süleyman Uslular Muayenehanesi
Yenibaraj Mah. 68009 Sk. No:3/11, Adana • Harita
Prof. Dr. Orhan Görgülü Muayenehanesi
Kurtuluş Mahallesi Ramazanoğlu Caddesi No:6 İş Apartmanı Kat:2 Daire:8, Adana • Harita
Prof. Dr. Can Alper Çağıcı Muayenehanesi
Kenan Evren Bulvarı Toros Mah. 78068 Sokak Antantik Plaza Kat:2 D:3, Adana • Harita
TS Clinic